google הזמנות ספאם בצ'אט

• הוסף לסימניות
קיבלתי הזמנה לצ'אט במייל שנכנסה לספאם
כשאני מנסה לראות את ההודעה בספאם המסך נהיה לבן
מה אני יכולה לעשות כדי לראות את ההזמנה ?

• הוסף לסימניות
פתרונות מgemini

• לנסות דפדפן אחר: לפעמים הבעיה היא בדפדפן הספציפי שבו את משתמשת (כמו כרום, פיירפוקס, אדג' או ספארי). נסי לפתוח את המייל דרך דפדפן אחר במחשב.
  • לנסות מאפליקציית מייל אחרת: אם את משתמשת בדפדפן, נסי להיכנס לחשבון המייל שלך דרך אפליקציית המייל בטלפון הנייד או בטאבלט (או להיפך).
  • לנקות קבצי מטמון (Cache) ועוגיות (Cookies) בדפדפן: נתונים ישנים שנשמרו בדפדפן יכולים לפעמים לגרום לבעיות תצוגה. נסי לנקות אותם דרך הגדרות הדפדפן ולנסות שוב לפתוח את המייל.
  • לסמן את המייל כ"לא ספאם": בחלק משירותי המייל, ניתן לסמן הודעה כ"לא ספאם" (Not Spam) עוד לפני שפותחים אותה. אם תעשי זאת, ההודעה תעבור לתיבת הדואר הנכנס הרגילה, ויכול להיות ששם תוכלי לפתוח אותה בלי בעיה.
  • לנסות ממכשיר אחר: אם יש לך אפשרות, נסי להיכנס לחשבון המייל שלך ממחשב אחר או מטלפון אחר. זה יעזור לבדוק אם הבעיה קשורה למכשיר הספציפי.
  • לנטרל תוספים בדפדפן: תוספים (Extensions) שהתקנת בדפדפן (כמו חוסמי פרסומות) עלולים לפעמים להפריע לתצוגה של דפים מסוימים. נסי לנטרל אותם באופן זמני ולראות אם זה פותר את הבעיה.
  • לבדוק אם קיימת אפשרות "תצוגת HTML פשוטה": בחלק משירותי המייל (כמו ג'ימייל), יש אפשרות להציג את המייל בגרסת HTML בסיסית, שמכילה פחות עיצובים וסקריפטים. חיפוש אפשרות כזו עשוי לעזור להציג את התוכן.
  • לפנות לשולח/ת: אם אף אחד מהפתרונות לא עובד, ואת יודעת מי שלח/ה את ההזמנה, אולי כדאי לפנות אליו/ה בדרך אחרת ולבקש שישלחו את ההזמנה שוב, אולי בפורמט אחר או לכתובת מייל אחרת אם יש לך

• הוסף לסימניות
בעיה של נטפרי
אין פתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה