דרוש מידע הזמנות שתקועות במכס מלא זמן-גם לכם קרה?

• הוסף לסימניות
יש למישו מושג איך אפשר לזרז מכס, זה תקוע שם כבר למעלה משבועיים...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לבקש מהם שישלחו עם געש ולא דואר ישראל?

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך מתלוננים אצל דואר ישראל
יש לי חבילה שתקועה אצלם כבר יותר משבוע

• הוסף לסימניות
יש למישו מושג איך אפשר לזרז מכס, זה תקוע שם כבר למעלה משבועיים...
אם זה מטימו-
כמו שהמליצו לי כאן
התלוננתי בטימו
קבלתי פיצוי
וגם זירזו את ההעברה לשליח

יש למישהו מידע לגבי התאמת מחיר-
חשבתי שאפשר לבקש כשהמחיר יורד בטימו
אבל הם כותבים שרק אם מצאתי במחיר זול יותר באתר אחר

• הוסף לסימניות
תסכול הדבר הזה
בילה אחת הגיעה אחרי 5 שבועות, מתוכם שבועיים וחצי במכס
ועוד אחת נהנית שם כבר שבוע..... ייאוש
חייבת אותה דחוף ואין עם מי לדבר

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה עכשיו
מה הסיכוי שיגיע עד פורים
איך עכשיו המשלוחים?

החבילה האחרונה שלי הייתה במכס כמה שבועות
ופעם היו מגיעים לי משלוחים תוך שבועיים גג..

• הוסף לסימניות
אם אני מזמינה עכשיו
מה הסיכוי שיגיע עד פורים
איך עכשיו המשלוחים?

החבילה האחרונה שלי הייתה במכס כמה שבועות
ופעם היו מגיעים לי משלוחים תוך שבועיים גג..
תסתכלי בכתובת שמעודכנת למשלוח.
אצלי זו היתה עד עכשיו נקודת מסירה של דואר ישראל, היום עשיתי הזמנה, וזה כבר לא הנקודה הזאת! הם הביאו לי באופציות רק נקודות מסירה שכתוב עליהן שמגיע עם געש! אולי הם הפסיקו לעבוד עם הדואר, אחרי כל התלונות...
אם זה באמת ככה- לא אמור להיתקע במכס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה