כןקופץ על האשכול...
אם רופא הזמין אמבולנס ולא היה אשפוז הקופה משלמת את הפינוי??
תלוי במדיניות של הקופהקופץ על האשכול...
אם רופא הזמין אמבולנס ולא היה אשפוז הקופה משלמת את הפינוי??
מכבי שליתלוי במדיניות של הקופה
מדברים עם הקופה, מסבירים להם את הסיטואציה, והקופה תשלים את ההפרש..כעת הם מחייבים אותי על ההפרש שבין מה שהקופה שלמה לבין התשלום המלא.
מה עושים?
הרופא הזמין או את בהנחיתו?עת הם מחייבים אותי על ההפרש שבין מה שהקופה שלמה לבין התשלום המלא.
צריך להיות רשום בהפניה שהרופא הזמיןאם רופא הזמין אמבולנס ולא היה אשפוז הקופה משלמת את הפינוי??
הלוואי ...מדברים עם הקופה, מסבירים להם את הסיטואציה, והקופה תשלים את ההפרש..
כעת הם מחייבים אותי על ההפרש שבין מה שהקופה שלמה לבין התשלום המלא.
מה עושים?
לפי הידוע ליאני הזמנתי מדא על חוסר חמצן בתינוק
מדא הזמינו נטן
לא אושפזתי
הקופה שילמה בלי לדבר יותר מידי
באתי הסברתי את הסיטואציה שילמו לי
כללית
במקרה וזה משהו נשימתי אצל ילד קטן מדא שולחים רק נט"ן - מידיעהבמקרה והקראה זה לתינוק / ילד קטן הם שולחים נטן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים