התייעצות הזמנתי בזארה לפני חודש וחצי ולא הגיע

• הוסף לסימניות
הזמנתי בזארה לפני חודש וחצי ואמרו לי שתוך שבוע זה יגיע ,תכלס עד הרגע הזה זה עוד לא הגיע, התקשרתי אליהם כמה פעמים ואמרו לי שזה עוד לא הגיע בכלל לארץ,
מה עושים??

• הוסף לסימניות
מוכר!!!!
חיכיתי חודש ואז פניתי לשירות לקוחות שלהם בצ'אט, אמרו לי שההזמנה עדיין בספרד, כמובן שזעמתי עליהם
אלא שמשום מה באותו יום הגיעה הסחורה........

• הוסף לסימניות
מה שאני עשיתי ;)
תתקשרי איתם דרך הצ'אט, עונים יחסית מהר

• הוסף לסימניות
אוף אני מנסה כל יום בצ"אט,וכל פעם מקבלת אותה תשובה
ואפילו לבטל באשראי אני לא יכולה כי כבר ירד החיוב
מה עושים??

• הוסף לסימניות
תתחברי עם שם משתמש וסיסמה. תלחצי בצד שמאל על השם שלך, הוא יביא לך תפריט בצד ימין, תבחרי קניות, ושם את ההזמנה שלך.
(בעקרון קיבלתי מייל כשההזמנה נשלחה ועוד מייל כשנאספה ע"י שליח)

• הוסף לסימניות
גם אני הזמנתי מזמן, חיכיתי איזה חודש בסוף המידות לא טובות :(:confused:
גיסתי גם הזמינה ולקח המון זמן עד שזה הגיע, אחד הפריטים היה חסר על אף שגבו ממנה תשלום על זה ולא מצליחה לתקשר עם אף אחד

• הוסף לסימניות
דיברתי איתם והם הסכימו לזכות אותי באשראי
השאלה אם יש סיכוי לחכות שזה יגיע או לבקש שיזכו אותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה