- הוסף לסימניות
הזמנתי בטמו לפני חמשה ימים וההזמנה פשוט לא קיימת במערכת.. רק באשראי שלי כמובן..
מישהו נתקל? איך אפשר לסדר את זה?
משתתף בצערך אחי מקווה שתזוכההזמנתי בטמו לפני חמשה ימים וההזמנה פשוט לא קיימת במערכת.. רק באשראי שלי כמובן..
אולי ביצעת את ההזמנה מחשבון שנרשם עם מייל מסוים ואחר כך משום מה נכנסת לחשבון שרשום על מייל אחר.הם לא מוצאים הזמנה ששייכת לחשבון שלי!
קרה למישהו? מה עושים?
זה דחוף לי!
ההזמנה בוצעה מהחשבון שלכם?
זהו שבאמת לא קיבלתי שום מייל, כתבו לי שאולי הזמנתי מחשבון אורח, אפשר להזמין בלי חשבון? זה אומר שהמשלוח יגיע?אולי ביצעת את ההזמנה מחשבון שנרשם עם מייל מסוים ואחר כך משום מה נכנסת לחשבון שרשום על מייל אחר.
אתה גם יכול לבדוק במייל האם קיבלת אישור הזמנה. ואם כן לאיזו תיבת מייל קיבלת.
נראה שאכן אפשר להזמין בלי חשבון,זהו שבאמת לא קיבלתי שום מייל, כתבו לי שאולי הזמנתי מחשבון אורח, אפשר להזמין בלי חשבון? זה אומר שהמשלוח יגיע?
תוכל לפרט איך מבצעים את זה?באמצעות היסטוריית הדפדפן
יתכן שבכתובת עצמה יש את מספר ההזמנהתודה מצאתי!
אבל אין שם קוד אישור הזמנה או משהו כזה, שלחתי להם בא נראה אם זה יעזור
כלומר?יתכן שבכתובת עצמה יש את מספר ההזמנה
בהחלט אפשר.אין אפשרות להזמין משם בלי חשבון
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: א.פ.ק. 12341 //