דרוש מידע הזמנתי חבילה מעלי אקספרס, והופ' כתוב לי בדואר שזה נמסר .....

• הוסף לסימניות
וכך לאחר שבועות ארוכים של המתנה לחבילה שהזמנתי, כתוב לי באתר של הדואר, שאתמול זה הגיע לממ"ס והיום זה נמסר לייעדו :(:confused:
מה עליי לעשות ??

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה נמצא בסניף הדואר המקומי, אולי תנסי לגשת אליהם עם מספר מעקב.

• הוסף לסימניות
זה קרה לי ובדקתי וראיתי שזה נמסר בכלל בעיר אחרת, והסבירו לי במוקד של הדואר שלפעמים מוכרים שולחים שני מוצרים תחת אותו מס מעקב ואז כשאחד נמסר המס מעקב כבר לא שמיש ולכן אין להם מה לעשות
אני חיכיתי וזה הגיע אבל אני מאמינה שתוכלי לפנות למוכר ובמקרה הגרוע יותר לפתוח סכסוך

• הוסף לסימניות
לי זה קרה גם...
בתכלס לא קיבלתי שום הודעה שזה הגיע
פתחתי סכסוך וקיבלתי את הכסף חזרה...

• הוסף לסימניות
לי זה קרה, באתי לסוכנות הדואר נתתי את מספר המעקב והחבילה חיכתה שם, אולי תנסו

• הוסף לסימניות
מנסה את מזלי גם באשכול הזה...
הזמנו שמלות יקרותתת לפני עשרה ימים מאלי אקספרס, עד עכשיו לא קיבלנו מייל שהשמלות נשלחו מהמוכר.
פנינו אליו בעמוד של ההזמנה - בינתיים אין תגובה.
מחשיש? מחשיד? או נורמלי?
ואם לא נורמלי יש מה לעשות? (הבנתי שסכסוך אפשר לפתוח רק אחרי 3 חודשים מההזמנה)

• הוסף לסימניות
אם זה לא נשלח זה אמור להיות מבוטל אוטומטית.

• הוסף לסימניות
לי זה קרה כנ"ל שלא היה כתוב שזה נשלח והמוכר לא ענה לי ורק אחרי שלוש חודשים הגשתי סכסוך וקיבלתי החזר כספי

• הוסף לסימניות
הזמנו שמלות יקרותתת לפני עשרה ימים מאלי אקספרס, עד עכשיו לא קיבלנו מייל שהשמלות נשלחו מהמוכר.
מחשיש? מחשיד? או נורמלי?
צריך להסתכל באתר של עלי אקספרס לראות אם זה נשלח, לא תמיד מקבלים על זה הודעה במייל, אם זה לא נשלח אחרי הרבה זמן תמיד אפשר לבקש החזר אפילו אם לא עבר 3 חודשים
וגם כשמופיע שזה כן נשלח, פתחתי בעבר סכסוך כמה פעמים לפני שעבר 3 חודשים וגם אז קיבלתי כסף בחזרה

• הוסף לסימניות
מחשיש? מחשיד? או נורמלי?
כתוב שם שיכול להיות שהיו עיכובים עכשיו יש להם חג של 5 ימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה