דרוש מידע הזמנתי מונה חשמל חכם, טכנאי בדק ואין קליטה סלולרית באזור ארון החשמל, יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
חלק גדול מההנחות ניתנות למנויי מונה חכם,
אשמח למידע אם מישהו נתקל בחוסר קליטה וסידרו לו.

• הוסף לסימניות
חלק גדול מההנחות ניתנות למנויי מונה חכם,
אשמח למידע אם מישהו נתקל בחוסר קליטה וסידרו לו.
מעניין באיזה עיר?

אני במודיעין עילית, וגם טענו לי אותה טענה, אפילו ששכן בבניין יש לו כן מונה חכם.
כבר פתחתי כאן בפרוג, אשכול על זה, והציבור טעון שאין כל כך עניין במונה חכם כי האחוז בהנחה קבוע שווה להנחה שתשיג בשעות שונות על ידי מונה חכם. (אולי כהיום עם הירידה באחוזיע ההנחה הרגילה אולי כן שווה?)
מרגיש לי התחמקות מלהתקין.

• הוסף לסימניות
אני גרה בקומת קרקע, צמוד למקלט נמצא ארון החשמל,
יש קיר נוסף בחדר המדרגות מחוץ לארונות שירות.
בקומות העליונות יש כן קליטה.
הטכנאי הגיע עם הציוד, היה מוכן להתקין ומחוסר קליטה לא היה טעם להתקין.

השאלה שלי אם יש פתרון לזה? מניסיון.

• הוסף לסימניות
לא.
אין פתרון לזה, מלבד כשיגיע המועד החוקי המחייב התקנה לכל בתי ישראל שעד אז יימצא כנראה פתרון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה