קניות באתרים מחו"ל הזמנתי מוצרים מחו"ל עם שם פרטי בלבד. אשמח במידע או עיצה.

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצרים מחו"ל ולאחר המתנה של כמה וכמה שבועות שאני רואה במעקב שזה כבר מגיע כמעט, אחר מעט זמן אני בודק שוב את המעקב באתר הדואר ורואה שזה מיועד להישלח חזרה לחו"ל עקב אי מציאת הנמען.
לתדהמתי גיליתי שבהזמנה כתבתי רק את שמי הפרטי ולא את שם משפחתי, ולכן שליח הדואר לא מסר את החבילה כי כמובן ששמי הפרטי אינו מופיע על שום תיבת דואר בבנין שלנו.
השאלה מה עכשיו לעשות?
חשבתי אולי למהר ליחידת הדואר המקומי לפני שיספיקו להחזיר את החבילה, אבל איני יודע אם שווה לטרוח כל כך, האם אכן שם פרטי הוא חוקי בשביל להעביר חבילת דואר ללא שם משפחה?
מי שיש לו מידע או עיצה אשמח.

• הוסף לסימניות
השאלה מה עכשיו לעשות?
חשבתי אולי למהר ליחידת הדואר המקומי לפני שיספיקו להחזיר את החבילה, אבל איני יודע אם שווה לטרוח כל כך, האם אכן שם פרטי הוא חוקי בשביל להעביר חבילת דואר ללא שם משפחה?

אין כתובת חופפת לת.ז. של מספר דירה.

• הוסף לסימניות
יש מיקוד שהוא כולל לכמה עשרות דירות אולי יותר

• הוסף לסימניות
לי גם קרה כזה דבר אבל היה לי מספר והתקשרו אלי מהדואר

• הוסף לסימניות
לכל חבילה יש TRACKING # וגם # חבילה אם זה אפשר ללכת לדואר היה לי את זה

• הוסף לסימניות
הזמנתי מוצרים מחו"ל ולאחר המתנה של כמה וכמה שבועות שאני רואה במעקב שזה כבר מגיע כמעט, אחר מעט זמן אני בודק שוב את המעקב באתר הדואר ורואה שזה מיועד להישלח חזרה לחו"ל עקב אי מציאת הנמען.
לתדהמתי גיליתי שבהזמנה כתבתי רק את שמי הפרטי ולא את שם משפחתי, ולכן שליח הדואר לא מסר את החבילה כי כמובן ששמי הפרטי אינו מופיע על שום תיבת דואר בבנין שלנו.
השאלה מה עכשיו לעשות?

מה השאלה בכלל ?? תפנה לסניף המקומי עם מספרי המעקב שברשותך ותיקח את הפריטים!!!
תכתוב כאן את מספרי המעקב ואגיד לך בדיוק איפה כל דבר נמצא.
תודה.

• הוסף לסימניות
אצלינו בשכונה שלנו אין מספר לכל תיבת דואר רק מספר מיקוד ותיבת ברזל נפרדת לכל אחד בלי מספר.
אולי לא הבנתי לגמרי, כרגיל במקומות כאלו (נשמע מושב וכדו') העובדים בדואר מכירים באופן אישי יותר.

אבל כפי שכתבו לעיל אם יש את המספר חבילה ומספר מעקב (ועוד בצירוף השם הפרטי) מסתבר שהם יקבלו.

• הוסף לסימניות
יישר כח
באתר הדואר כתוב היכן נמצא
אתם אומרים לפנות לשם
תודה על חוות דעתכם

• הוסף לסימניות
מה השאלה בכלל ?? תפנה לסניף המקומי עם מספרי המעקב שברשותך ותיקח את הפריטים!!!
תכתוב כאן את מספרי המעקב ואגיד לך בדיוק איפה כל דבר נמצא.
תודה.
אם הבנתי נכון זה לא דואר רשום שקיבל מדף אלא נשלח עם הדוור ולכן לא תוכל לדעת היכן זה נמצא, אלא אם יש לך קשר בדואר.

• הוסף לסימניות
השאלה מה עכשיו לעשות?
לא התנסיתי בכך, אולם יש לי ניסיון רב במשלוחים מחו"ל, ההיגיון שלי אומר שכל הנדרש הוא מס' תעודת זהות, עם זה לגשת לדואר ולבקש שיבדקו האם יש להם חבילות על שמך. מכיוון שמדובר בחבילות שאינן דואר רשום גדול שמקבל מס' מדף אלא דיוור רשום/רגיל, ייתכן והפקיד יידרש למאמץ נוסף באיתור החבילה, לא לוותר להם, ללכת בשעה רגועה ולדרוש שיאתרו.

במקביל, הייתי מציעה לפנות למוכר+ לאתר עצמו ולעדכן שם משפחה וכתובת מדוייקת הכוללת מיקוד וכך גם אם זה יחזור אליהם, מידמישלחו שוב והפעם למקום הנכון.

• הוסף לסימניות
בסוף הלכתי ליחיד הדואר, והם אמרו שזה לא בסוכנות למסירה, אלא בחדר הפנימי המכונה מחלקת דוורים, ולכן הם לא יכולים ליצור איתי קשר על זה בסניף הדואר, רק להמתין שיחזרו אלי מהטלפון שיצרתי איתם קשר אתמול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה