התייעצות הזמנתי מעיל ב-twentyforseven והוא לא מגיע...

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שהזמנתי משם (התיאשתי מן התורות מחוץ לחנויות...)
עברו כמעט שלושה שבועות
למרות שהם אומרים שישלחו תוך עשרה ימי עסקים...
שלחתי להם שני מיילים ולא קיבלתי תגובה
אין לי דרך לפנות אליהם מלבד המייל כי הטלפון שלי כשר, ב"ה.
מישהו יודע איך בכ"ז אפשר לתקשר איתם?
למישהו יש נסיון איתם?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא הזמין שם?
חברה הזמינה משם מגפונים, לה הגיעו תוך שבועיים ולאחותה עדיין לא:(
זה מאד מוזר. או שבתקופה זו כלום לא מוזר...
אני הזמנתי מעיל מרנואר שהגיע תוך יום וחצי.
(למי שלא יודע טוונטי היא חברת הבת של רנואר)

• הוסף לסימניות
אני ממש מודאגת...
יש שם אפשרות לבטל עסקה
או סוג אחר של סכסוך
או שהכסף הלך לפח?

• הוסף לסימניות
או שהכסף הלך לפח?
למיטב ידיעתי ממש לא.
אין לי דרך לפנות אליהם מלבד המייל כי הטלפון שלי כשר, ב"ה.
יש לך אפשרות דרך צד שני? אולי יעזור.
אין לי נסיון של סכסוך איתם ב"ה.
אוכל רק לעדכן מה תעשה זו שעוד לא קבלה את המגפונים מלפני שבועיים.

• הוסף לסימניות
שלחתי sms מטלפון של שכנה
ולא קיבלתי שום מענה...
למישהו יש רעיון איך בכ"ז אפשר לדבר שם עם מישהו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה