אלי-אקספרס הזמנתי נגן באליאקספרס ואין עברית.

• הוסף לסימניות
יש לי מדריך מפורט באתר, תצרפו את הצילומסך הנ"ל+ תמונה של המוצר-הוכחה שאין עברית

• הוסף לסימניות
זה תומך בשפת ערבית ולא עברית כנראה זה הטעות שלך

• הוסף לסימניות
לפי מה שראיתי אני צריך להחזיר בפועל את המוצר. האמנם?
אם התיאור של המוצר לא נכון, אתם לא אמורים לשלם על ההחזרה, והמוכר בוודאי יתעצל לעשות זאת
תבחרו באופציה "החזר כספי בלבד" ותראו איך הולך

• הוסף לסימניות
אם התיאור של המוצר לא נכון, אתם לא אמורים לשלם על ההחזרה, והמוכר בוודאי יתעצל לעשות זאת
תבחרו באופציה "החזר כספי בלבד" ותראו איך הולך
אין לי כזו אופציה.
ככה נראה המסך
1708258059669.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני בוחר אופציה של החזר כספי בלבד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@כותב מוסמך אויל אתה יכול לעזור לי בנושא?
איך אני מחזיר לאליאקספרס מוצר שהתיאור של המוכר לא היה נכון?
נותן לי רק אפוציה של החזרה. ואחרי האישור הוא כותב לי כך.
אם זה סותר לתיאור אז אל תבקש החזרה תבקשי רק החזר כספי ותעלי תיעוד צילום מסך של דף המוצר שכתוב משהו אחד ותיעוד שני שבפועל זה אחרת
תבטל את הסכסוך הזה ותפתח מחדש

• הוסף לסימניות
אם זה סותר לתיאור אז אל תבקש החזרה תבקשי רק החזר כספי ותעלי תיעוד צילום מסך של דף המוצר שכתוב משהו אחד ותיעוד שני שבפועל זה אחרת
תבטל את הסכסוך הזה ותפתח מחדש
תודה ענקית על העזרה.
לא מצאתי אפשרות לבחור החזר כספי בלבד.
זה המסך של השלב לפני.
אין לי כזו אופציה.
ככה נראה המסך
צפה בקובץ המצורף 1579805

• הוסף לסימניות
תודה ענקית על העזרה.
לא מצאתי אפשרות לבחור החזר כספי בלבד.
זה המסך של השלב לפני.
אוקיי סליחה שלא קראתי את ההודעות לפני.
לא נתקלתי אישית בכזו פרוצדורה הייתי מנסה לפנות לשירות לקוחות למרות שזה הדבר הכי מעצבן שיש באלי אקספרס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה