הזמנתם מאתר "עליבבא" תעזרו לי

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה הזמנת מוצר מאליבאבא
לא מבינה שם כלום , מאמינה שאם אני יתעמק אני יסתדר
אבל אין לי פנאי לזה בכלל. אני רק רואה רשימת כללים ארוכה אני בורחת..

ולא שווה לי ללמוד את כל הייבוא הזה בשביל שני מוצרים שאני צריכה להזמין
יש פה מישהו שמוכן ויודע לעשות לי את זה בתשלום כמובן?
זה אומר שאני שולחת לכם מוצר שאני רוצה, אתם תדברו עם הסוכן או מי שזה לא יהיה , וכמובן תשלום יהיה באשראי שלי והכל
שייך?
או יש מי שמתעסק עם זה ויש לכם המלצה?

• הוסף לסימניות
גם אני צריכה הזמנת מוצר מאליבאבא
לא מבינה שם כלום , מאמינה שאם אני יתעמק אני יסתדר
אבל אין לי פנאי לזה בכלל. אני רק רואה רשימת כללים ארוכה אני בורחת..

ולא שווה לי ללמוד את כל הייבוא הזה בשביל שני מוצרים שאני צריכה להזמין
יש פה מישהו שמוכן ויודע לעשות לי את זה בתשלום כמובן?
זה אומר שאני שולחת לכם מוצר שאני רוצה, אתם תדברו עם הסוכן או מי שזה לא יהיה , וכמובן תשלום יהיה באשראי שלי והכל
שייך?
או יש מי שמתעסק עם זה ויש לכם המלצה?
מה זה נקרא 2 מוצרים? בסיטונאות או בודדים?
ואם מותר לשאול איזה מוצרים (בחומרי גלם נייר, פלסטיק, קרטון אולי אוכל לעזור)
(אני לא מתעסקת עם עלי בבא אבל החיים לימדו אותי דבר או שניים ביבוא).
אבל כלל אצבע בעלי בבא! המחיר המופיע הוא נתון למו"מ לטוב ולמוטב, אין שום אינדיקציה בין המחיר למה שיסגר בסוף!
כולל נוסף ויותר חשוב מה שלא דחוף אל תזמינו עכשיו מחירי ההובלה כרגע קטסטרופה!!! (יש לי משחק מיוצר ששוכב בסין ומחכה לרגיעה בתחום ההובלה)

• הוסף לסימניות
מה זה נקרא 2 מוצרים? בסיטונאות או בודדים?
ואם מותר לשאול איזה מוצרים (בחומרי גלם נייר, פלסטיק, קרטון אולי אוכל לעזור)
(אני לא מתעסקת עם עלי בבא אבל החיים לימדו אותי דבר או שניים ביבוא).
אבל כלל אצבע בעלי בבא! המחיר המופיע הוא נתון למו"מ לטוב ולמוטב, אין שום אינדיקציה בין המחיר למה שיסגר בסוף!
כולל נוסף ויותר חשוב מה שלא דחוף אל תזמינו עכשיו מחירי ההובלה כרגע קטסטרופה!!! (יש לי משחק מיוצר ששוכב בסין ומחכה לרגיעה בתחום ההובלה)
2 מוצרים שונים בסיטונאות (5000 יחידות מכל מוצר , לצורך הענין)
תודה על התשובה!
אכתוב לך באישי מה המוצרים

• הוסף לסימניות
@or design העמלה על הזמנה כזו תהיה יקרה יותר... בכל מקרה אני כרגע לא עושה הזמנות לאחרים.

• הוסף לסימניות
@Tweenset
ניסיתי ליצור איתך קשר במייל ללא הצלחה.
אשמח לתגובתך.

• הוסף לסימניות
2 מוצרים שונים בסיטונאות (5000 יחידות מכל מוצר , לצורך הענין)
תודה על התשובה!
אכתוב לך באישי מה המוצרים
אני יכול לעשות את זה
או להפנות אותך למישהו אחר שאני מכיר
פנו בפרטי

• הוסף לסימניות
אני יכול לעשות את זה
או להפנות אותך למישהו אחר שאני מכיר
פנו בפרטי
עדיין יכול?
אני צריכה הזמנה של כ320 תחפושת לגן פעוטים,
אין לי ידע בכלל בהזמנה אצל עלי בבא, יש מישהו עם ידע וסבלנות שיכול להסביר לי,
או לחלופין להזמין לי בתשלום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום אני ראיתי אורגן בעליבבא במחיר הזוי אם יש מישהו שיוכל לבדוק לי גם בתשלום אשמח

• הוסף לסימניות
מקפיץ.

למעיישה, יש הגנה על התשלומים? במקרה שלא קיבלתי את המוצר, אני יכול לקבל החזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה