בקשה הזמנתם ספות אצל itking ברח' הבעש"ט במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לקבל המלצות/או לא
הייתם מרוצים אם כן והאם מומלץ להזמין שם
במייל chanyk125 בגימייל

תודה מראש
ח קליין

• הוסף לסימניות
אף אחד
מה זה חנות שפתחה אתמול?

אודה מאוד למידע

• הוסף לסימניות
קניתי שם שולחן סלוני
זול יותר מהמקבילים ובאותה איכות
שירות מצוין ואדיב אם כי לא נזקקתי לו יותר מידי

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע אם למשהו יש נסיון עם מיטות לחדרי שינה משם,
האם מרוצים, ומה האיכות?
ממש יעזור...
תודה.

• הוסף לסימניות
לי יש שולחן שלהם והוא ממש מעולה.אני מאד מרוצה גם מהשירות וגם מהאיכות.
אגב הם עברו לרחוב אביי ורבא בברכפלד.
1000053049.jpg

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת על מיטות לחדר שינה הם רוצים זול יותר מהשוק האם זה מחשיד או מראה על איכות נמוכה יותר?
לגבי השולחן לא מתקלף לך בצדדים?

• הוסף לסימניות
אני ראיתי אצל השכנה שלי מיטות מהם.
עבודת נגר ממש יפה ואיכותי.
הבד גם ממש רחיץ.
אין לי תמונה.

• הוסף לסימניות
מקפיצה...
מישהו יכול להמליץ? או דיס בפרטי?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני קניתי כשהם נפתתחו ממש - אולי הם השתנו מאז
ספפה במחיר יחסית זול 1600 שקל
היא היתה עשויה מ"קרטון" התפרקה מהר מאד משימוש סביר לחלוטין
תוך שנתיים היתה בפח
פניה אליהם לא הניבה מענה
ולא היה לנו זמן לריב או להתווכח

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע תגובות נוספות, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה