הזמנתם עוזרת לפסח?

• הוסף לסימניות
שירותי נקיון במחירים נוחים -
אבל זאתי כבר תפוסה,
לכו חפשו לכם אחת אחרת......!:D

קבצים מצורפים

• פפסח.png
    KB 366.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תמונה צבעונית וחיה!
איזה עיניים!!!

• הוסף לסימניות
היא כבר עובדת אצלך חודש.. הא?
הבית כבר מצוחצח :)
דובשנינה

• הוסף לסימניות
מקסים! השרוול השמאלי קצת שרוף אני חושב.

• הוסף לסימניות
איכשהו הדלי והסמרטוט של העוזרת הזאת נראים מידי מבריקים... נראה שהיא לא מי יודע מה משתמשת בהם.. גם המטאטא! :):)
תמונה מגניבה

• הוסף לסימניות
מדהים!!
לדעתי העינים מדי מרוטשות,משהו בהם כבר מפריע במבט.
בכל אופן בונבונה!!

• הוסף לסימניות
תש'מעי, גם מבשלת גם מנקה, אז מה את עושה בבית???
אני שולחת לך את הילדים...
תמונה מתוקה!!!
מענין אותי איך נולד הרעיון- קנית "כלי עבודה" חדשים והחלטת להנציח אותם לפני שמתלכלכים או שפשוט חשבת על הרעיון והלכת לקנות הכל חדש בשביל התמונה?
או שמא כך נראה אצלך הדלי כל השנה???

• הוסף לסימניות
מהממת הילדה הזאת
תשלחי אותה אלי דחוף אני טובעת בפסח הזה

• הוסף לסימניות
האמת שזה היה אמור להיות בפורים כתחפושת,
אבל שמרתי אותה בסוף לפסח...
העיניים לא עברו כמעט ריטוש,ה נראה מוזר בגלל שהסופטבוקס מאד גדול וההשתקפות שלו תופסת כמעט את כל העין...

• הוסף לסימניות
עינים יפיפיות!!!
וילדה מדהימה!
תמונה מהממת

• הוסף לסימניות
הזמנתי אותה לשעה 5
והיא לא הגיעה:(

• הוסף לסימניות
מתוקונת! גם לי הפריע העיניים - קצת מוגזמת התאורה שם
תמונה מגניבה לגמרי

• הוסף לסימניות
מתוק, הצלחת להצחיק אותי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה