מידע שימושי הזמנתם פרחים עם קופון של בנק הפועלים?-שווה לכם להיכנס!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם אני קיבלתי זיכוי של 24.9 מה ההסבר בזה? טעות שלהם?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רואה עכשיו באתר שלהם בחשבון שלי שיש אפשרות של העברת הקרדיט בניכוי 5% לאן אפשר להעביר את זה?

• הוסף לסימניות
אני רואה עכשיו באתר שלהם בחשבון שלי שיש אפשרות של העברת הקרדיט בניכוי 5% לאן אפשר להעביר את זה?
אלי, ואני משלם על זה עשרה שקלים בהעברה בנקאית מידית

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין שיפנה באישי לקבל פרטים.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהם עלו על הטעות שלהם ואיפסו חזרה את החשבון?

• הוסף לסימניות
אני תרמתי 20 ש"ח לילד חולה סרטן בשם נועם, דרך האתר שלהם.

• הוסף לסימניות
בלילה קיבלתי מייל על הזיכוי
כעת קיבלתי מייל שזה היה שגוי

• הוסף לסימניות
שלום ,

בעקבות תקלה נשלחה אלייך הודעה שגויה בגין זיכוי על שובר זר פרחים שמימשת במהלך אפריל.

אנו מתנצלים על הטעות.
תודה,
צוות GROO

• הוסף לסימניות
מישהו מוכן להסביר איך מקבלים קופונים מבנק הפועלים?
תודה

• הוסף לסימניות
למישהו ירד הזיכוי בפועל מהחשבון?

• הוסף לסימניות
אצלי עדיין קיים

• הוסף לסימניות
אני מוכן עדיין לקנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה