התייעצות הזמנתם קלרינט מאלי אקספרס? ואשמח לתשובה וכן להעברת השאלה לפורום מוזיקה- אין לי הרשאות

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לכתוב בפורום של מוזיקה
אשמח אם מישהו יוכל גם להעלות את זה לפורום

ראיתי באלי אקספרס קלרינט בופט
B12
(מאמינה שזה חיקוי ולא אמיתי, אם כי אסור למכור חיקוייים באלי)
27 רכישות
ציון 4.6
סה"כ יצא ב11/11 110$ סה"כ

- האם נראה שאקבל משהו ממש טוב? (גם אם לא ברמה של בופט, אבל קלרינט יחסית טוב ומקצועי,
כי פשוט יש לנו כבר של אלי, היינו מרוצים והיה שווה את הקניה לכל דבר )
-האם על כלי נגינה יש תשלום של מכס או רק תוספת מע"מ (המחיר 110$)

זה הקישור לקלרינט https://he.aliexpress.com/item/32889996678.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.32be2e0eN4cPfy

תודה לעונים

• תודה
Reactions: srp
  • הוסף לסימניות
אין לי הרשאות לכתוב בפורום של מוזיקה
אשמח אם מישהו יוכל גם להעלות את זה לפורום

ראיתי באלי אקספרס קלרינט בופט
B12
(מאמינה שזה חיקוי ולא אמיתי, אם כי אסור למכור חיקוייים באלי)
27 רכישות
ציון 4.6
סה"כ יצא ב11/11 110$ סה"כ

- האם נראה שאקבל משהו ממש טוב? (גם אם לא ברמה של בופט, אבל קלרינט יחסית טוב ומקצועי,
כי פשוט יש לנו כבר של אלי, היינו מרוצים והיה שווה את הקניה לכל דבר )
-האם על כלי נגינה יש תשלום של מכס או רק תוספת מע"מ (המחיר 110$)

זה הקישור לקלרינט https://he.aliexpress.com/item/32889996678.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.32be2e0eN4cPfy

תודה לעונים
אני לא יודע איך להעביר אבל פתחתי שם נושא
תוכלו להגיב כאן
https://www.prog.co.il/threads/הזמנתם-קלרינט-מאלי-אקספרס.492659/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה