מהחקירות שלי כאן בפורום ראיתי שהמליצו הרבה על שני אלו:שלום
יעזור לי מאד אם משהו הזמין תאורה מאלי אקספרס ויוכל להעלות קישור
איך האיכות ?
תודה רבה
המוצרים בעלי אקספרס הם אין סופיים...לי חשוב לדעת מה לא לקנות כלומר מה לא נהנו
תודה. וואהו יפה!אני בכל אופן ממליצה ממש על הנברשת הזאת,
היא מהממת והתאורה חזקה מאד!
מגיע עם שלט לכוון את עוצמת האור והצבע משתנה בכל לחיצה על המתג,
בשבת נשאר כל פעם באותו צבע,
![]()
81.44US $ 56% OFF|Nordic Style Pendent Lights Kitchen Hanging Lamp Living Room Decorative Ceiling Table Dining Led Indoor Lightinglight - Pendant Lights - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
220v
כנראה הכוונה לצורת הפעלהמה בחרת כאן?
![]()
ומה כאן?
![]()
דרך אגב ראיתי כזה בארץ ב 1300 ש"ח הזוי.![]()
9.0US $ 40% OFF|Gold Chandeliers Led Bulbs Lamp Living Dining Room Bedroom Lustres Fixtures Lighting Luminaire Modern Restaurant Nordic Light - Chandeliers - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תודה, ממש עזרת לי, הולכת להזמין.את זה
remote rontrol
220V
והזמנתי את הגדול של ה950 ס"מ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים