דרוש מידע הזמנת בלון גז - דחוף לשבת

• הוסף לסימניות
מה עושים?
נגמר הבלון גז היום
יש מצב שהחברה תספק לשבת?
אני בפזגז
תודה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש כאן מישהו שעובד בפזגז.
ואם כך נותר לנו רק לנחש באיזה עיר אתם בארץ ומה רמת הזמינות של החברה שם.
בכל מקרה אפשר לנסות כאן:

ואולי יש שם עדכון מתי זה יגיע.
(לא הצלחתי להיכנס למערכת כי אני לא בחברה הזאת)

• הוסף לסימניות
ואם כך נותר לנו רק לנחש באיזה עיר אתם בארץ ומה רמת הזמינות של החברה שם.
אין צורך לנחש
ניקים שלא רושמים את שמם מוצאם במרכז העולם כלומר בבני ברק
במקרה הזה דווקא שם העיר רשום בתגית

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך מקום מגורי נכנס לאירוע?...
יש לכם איך לעזור?
תעזרו.
אין?
תתפללו...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך מקום מגורי נכנס לאירוע?...
יש לכם איך לעזור?
תעזרו.
אין?
תתפללו...
בדרך כלל שמבקשים עזרה, רושמים איפה יש צורך בעזרה
כי אני למשל יכול לעזור לך באופקים ולספר לך שלגזגל וענונו וגם לחורה גז יש אספקה ביום שישי.

אבל מה הבעיה לקחת משכן בלון גז? רק בלון אחד מחובר, השני הוא ספייר בדיוק למקרים כגון אלו

• הוסף לסימניות
בדיוק זה מה רציתי להציע
לקחת משכן בלון גז
או לשים את הצולנט על פלטה חשמלית או כירה חשמלית בודדת שאולי יש לך בארון או לאחד השכנים להשאיל לך...
את שאר השבת אפשר להכין גם בתנור ובמיני קיטצ'ן (בהנחה שיש לך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה