הזמנת דיור למשפחה גרפיקאית מאזור הדרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רימון;200920:
תוסס ואברימי, אם הבנתי את דבריו של הרבי מאמשינוב אין במה שהוא אמר הוראה לכאן או לכאן,
זה אמרה יפה ותו לא! אז בבקשה לא להכנס לאזהרות וויכוחים מיותרים!!!
ח"ו לי להרהר אחרי דברי הרבי.
כל הכוונה הייתה לזלזל במדעי הסטטיסטיקה. דהרי ידוע שלפי חוקי הסטטסיטיקה אם ראשך בתנור ורגליך במקפיא, הרי שגופך הוא בטמפרטורה ממוצעת וזה אינו. דו"ק ותשכח. לגמרי.

• הוסף לסימניות
איזה פורום מדהים...
בשבחם של המזמינים את תושבי הדרום כבר הפליגו לפני...
פתחתי את הבאנר של "מתגייסים" וחימם לי את הלב לראות פרק תהילים - ומי יראה זאת ולא יתפלל למען עמ"י?!
אשריכם!
כמה זכויות נצברות לזכותכם...

• הוסף לסימניות
מי ששלח לי באישי על כך שהאשכול הזה לא 'מקצועי' וענייני בתחום העיצוב, כמו שאנו מקפידים.
החלטתי לכתוב לך את התשובה כאן באשכול דווקא..

תראה, עם ישראל במצב לא קל, יש לנו גם באתר חברים רבים מאיזור הסכנה. נכון שתמיד הנושאים כאן מקצועים. אך כעת כאשר חלק מהמשפחה כאן נמצאת בסכנה ופחד, חשוב מאד לחזק ולעודד ולתת את התחושה שכולנו ביחד באותו מצב וחושבים עליהם ונמצאים איתם, למרות שזה חורג את כללי ה'מקצועיות'....

שבת שלום.

• הוסף לסימניות
בס"ד
נראה לי שאנשים אינם ממהרים לצאת מהבית, גם את זה אני מבינה,
זה לא פשוט, לטלטל ילדים, לעזוב בית ועבודה (עד כמה שניתן) ולהתגלגל בדרכים.
ולמרות זאת הצעתי בעינה עומדת, מי שמרגישים שקשה להם עם המצב,
מוזמנים להתארח אצלנו עד יעבור זעם.
בל"נ, נשתדל לארגן גם טיול יפה באזור, כל הקודם זוכה.
ובינתיים נאחל לכל עמ"י שבת של בשורות טובות, ישועות ונחמות.
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;201241:
מי ששלח לי באישי על כך שהאשכול הזה לא 'מקצועי' וענייני בתחום העיצוב, כמו שאנו מקפידים.

תראה, עם ישראל במצב לא קל, יש לנו גם באתר חברים רבים מאיזור הסכנה. נכון שתמיד הנושאים כאן מקצועים. אך כעת כאשר חלק מהמשפחה כאן נמצאת בסכנה ופחד, חשוב מאד לחזק ולעודד ולתת את התחושה שכולנו ביחד באותו מצב וחושבים עליהם ונמצאים איתם, למרות שזה חורג את כללי ה'מקצועיות'....

שבת שלום.

ישר כוח!
החיים אינם נמדדים רק בגראף או בפיקסל...
שבת שלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י prog;201241:

שבת שלום.

אשכול שכזה ופרסומות כמו שלמעלה רק מוכיחות שמאחורי המפעל האדיר הזה שקוראים לו 'פרוג'
עומדים אנשים שאכפת להם ומנסים לסייע במה שניתן, גם אם זה מחוץ לתחום המקצועי.

ומבחינתי זה רק מעצים את הערכה לאתר המקסים הזה!

יישר כח עצום!!!

• הוסף לסימניות
חיים

אני מעריך אותך כעת עשרת מונים מבעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה