הזמנת דפנות + משלוח בבני ברק??? מכירים

• הוסף לסימניות
נתקענו באמצע הבניה של סוכה חדשה וחסרים לנו דפנות בלי שנוכל לצאת לחפש ברחובות העיר. משהו מכיר מוקד / מכירה וכד' שניתן להזמין בטלפון ושולחים הביתה?
או מוקד מכירות באזור הרב שך, השומר, נפחא וכד' שלשם נוכל לקפוץ.
תודות מראש,כל פיסת מידע יעזור לנו.
גמח"ט

• הוסף לסימניות
נגרית סיני עושה גם משלוחים תנסו אצלו

• הוסף לסימניות
אני הייתי אתמול ברח' אלישע 1 יש שם הר ענק של כל צרכי סוכה דפנות, סכך, סדינים, מנורות וכו' וכו' המחירים ממש זולים לדוגמא: דופן גודל 80 ס"מ ב49 ש"ח בלבד במקומות אחרים שאלתי אמרו לי 60 ש"ח אני אישית חושב שהם מאוד זולים ואל תחשבו שיש לי מניות שם פשוט נהנתי מהשרות ויחס לכן החלטתי לשתף עוד אנשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומי פ;1082445:
אני הייתי אתמול ברח' אלישע 1 יש שם הר ענק של כל צרכי סוכה דפנות, סכך, סדינים, מנורות וכו' וכו' המחירים ממש זולים לדוגמא: דופן גודל 80 ס"מ ב49 ש"ח בלבד במקומות אחרים שאלתי אמרו לי 60 ש"ח אני אישית חושב שהם מאוד זולים ואל תחשבו שיש לי מניות שם פשוט נהנתי מהשרות ויחס לכן החלטתי לשתף עוד אנשים

יופי נפלא.... יש טלפון להזמנה טלפונית?
אשמח אם משהו יודע שיכתוב לתועלת כולם.
תודות לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה