דרוש מידע הזמנת וילון באלי אקספרס איך בוחרים סוג של תליה

• הוסף לסימניות
אני באמצע להזמין וילון באלי אקספרס והוא שואל איזה סוג תליה יש 6 סוגים
כיס מוט
משוך סרט קפל
הוקס למעלה
חולצות לבן
S קיפולים
כרטיסיות אחוריות נסתרות
משהו יודע מה זה אומר כל סוג?
ומה מומלץ?

נ.ב. זה המילים המתורגמות המילים המקוריות הם

Rod Pocket
Pull Pleat Tape
Hooks Top
White Grommets Top
S Folds

תודה

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה זה אומר כל סוג?
אלו סוגים שונים של תפסנים לוילון.. אפשר לראות את הכל בד"כ באתר המוצר, או בכל חיפוש גוגל תמונות פשוט..
הו.. זה תלוי מאוד באיזה סוג וילון אתם אוהבים/מחפשים, פה יש הדרכה מקיפה (כמו בעוד הרבה אתרים אני מאמין..)

• הוסף לסימניות
יש לי מאמר שמסביר הכל, שולחת באישי

• הוסף לסימניות
@פנינה ריימונד אשמח לעזרתך.

אני צריכה וילון לסלון שיהיה רך ונופל, אבל שיהיה גם אטום .

מידות החלון הן 210 ס''מ גובה על 310 ס''מ רוחב.
המוט שלי הוא עם ווים, כך שאני צריכה וילון עם סרט כיווץ / קפלים לא יודעת בדיוק איך קוראים לזה...
יש לך קישור בשבילי?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה