אז למה את צריכה הגבלה?דווקא אני כן אוהבת שיש הגבלה לא להביא ילדים קטנים...
כך הקטנים נשארים לישון נורמלי, בבית
ובבוקר, כשיש לי עבודה כרגיל, אני לא צריכה להתחיל להעיר אותם ולשבש את כל סדר היום שלהם ....
כי אם כולם מביאים לא נעים להיות הסנובית שלא מביאהאז למה את צריכה הגבלה?
פשוט אל תביאי.
ובמילה אחת:מי שרוצה ממש להשקיע, אפשר להזמין מפעיל לילדים (מסוג יוסל'ה אייזנבך ודומיו). המפעיל מכין חידות, סיפורים, הצגות ומשחקים, והילדים יושבים מרותקים אליו בחדר השני,
לא חושבת שמי שלא מביאה ילדים לשמחה נחשבת לסנובית.כי אם כולם מביאים לא נעים להיות הסנובית שלא מביאה
או לחלופין, אם כן חשוב לבעלי השמחה שיבואו ילדים - אז אני כן אטרח להביא...
וגם אם לכל הבני דודים יש חוויות של מפגשים, אני לא רוצה שלא יהיו לילדים שלי...
לא חושבת שמי שלא מביאה ילדים לשמחה נחשבת לסנובית.
יש מעלות בלהביא ילדים ויש חסרונות ולכן הכי טוב שכל אחת תעשה את החישובים שלה וכתוצאה מהם תלך על מה שהכי טוב לה.
אבל שמישהו חיצוני מגביל, זה מרגיש לי לא פייר.
אולי גם יגבילו כניסה לבעלי מוגבלויות?
שמחה משפחתית זה אמור להיות משהו שפתוח לכולם ללא הגבלות.
קצת נסחפת.אבל שמישהו חיצוני מגביל, זה מרגיש לי לא פייר.
אולי גם יגבילו כניסה לבעלי מוגבלויות?
שמחה משפחתית זה אמור להיות משהו שפתוח לכולם ללא הגבלות.
שמחה שאת לא רואה את הדברים ככה, הרבה לא רואים את זה ככה וזה הפרצופים שאת מקבלת עוד לפני שהספקת לומר שלום למישהו...לא חושבת שמי שלא מביאה ילדים לשמחה נחשבת לסנובית.
ואת אמורה לכבד אותו באירוע שלו כפי שהוא מחליט שתגיעי לכבד...מציק, מעצבן, מגביל - אבל זה האירוע שלו...
בסדר גמור.ואת אמורה לכבד אותו באירוע שלו כפי שהוא מחליט שתגיעי לכבד...
מה שבעצם אומר.
לך נח בלי ילדים
לי נח עם.
נשאר בבית ונשמח שתינו![]()
לא תמיד.בסדר גמור.
בעל האירוע לוקח את השיקול הזה בחשבון...
תשמעי, את לא יכולה לעשות את השיקולים של כל העולם ואשתו...לא תמיד.
הרבה פעמים עוד נפגעים שלא הגיעו ולא מבינים שזה(גם ובעיקר) בגלל ההגבלות.(זוגות בלבד! וכו')
אישית מעדיפה לבוא רק עם הגדולים ולהשאיר עם בייביסיטר את הקטנים אך לא תמיד אני מוצאת בייביסיטר ולפעמים חייבים או לבוא עם כולם או לשלוח נציגות(בעל או אישה לבד.....חבל, אך אין ברירה),ולעיתים אולי גם לא לבוא בכלל...
מי אמר שכל מה שקורה בחול הוא טוב?למה בחו"ל אין יוצא מן הכלל ואין להביא ילדיםםםםםםםםםםםם בשום אירוע!!!!!!
אפילו חתונות של בני דודים מביאים מגיל 6-8 ילדים בני-1-6 לא מביאים מעניין איך שם מסתדרים????
נכנסים לאירוע לא תראו עגלה אחת!!!
אלא אם זה יונקים אז יש בייבי סיטר בחוץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים