יש מספר?בירושלים
מוכרת לי חנות מלכות קודש
מול שוק מחנה יהודה.
הזמנתי כמות למוסד ויצא זול.
יש מבחר, בפרט בנוסח ע"מ.
לא ידוע לי אם הוא עושה משלוחים, אני באתי לקחת.
אולי 025374057 (אולי 67 בסוף)יש מספר?
פנחס ראובן בבני ברק - השומר ליד מאפיית הצביאני מעוניינת להזמין כמות של 23 סידורים ע''מ או ספרי תהילים לבנות
איפה יצא לי יפה וזול...
נכון מאודפנחס ראובן בבני ברק - השומר ליד מאפיית הצבי
אף אחד לא מתקרב למחירים שלו
אם תראי שם את המחירים תקני גם וגם![]()
אני רוצה לקנות לחניכות (בתיה) שלי בעקבות תוכנית שמדברת על הקשר של כל אחת עם הקב''ה~sol key~
קשה לתייג את השם שלך
מצרפת תמונה של הסידור
לא סגורה שהיה כוונת הלב
צפה בקובץ המצורף 1006678
תלוי מה הגיל ומה הסגנוןאני רוצה לקנות לחניכות (בתיה) שלי בעקבות תוכנית שמדברת על הקשר של כל אחת עם הקב''ה
מתאים סידור שלם? רק מנחה וערבית או בכלל תהילים..?
כיתה ח'תלוי מה הגיל ומה הסגנון
ילדות קטנות- פחות תהילים,
הייתי ממליצה על סידור שלם
כי שחרית הן בטוח מתפללות
אז אם סידור יש להןכיתה ח'
אבל דווקא בגלל שהם כן מתפללות כבר שחרית
כשיש רק מנחה וערבית ועוד משהו קליל שנכנס בתיק ולא תופס המון מקום
אפשר לקחת לכל מקום
ומצד שני גם ככה הם יקחו סידור לטיולים וכו'
ולכולן כבר יש סידור אישי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים