אולי לא הבנתי -
למה את לא מבררת אצל נגר או במחסן של פלטות עץ
לחיתוך ישר יש מסור למה לייזרים וכאלה.
הבנתי מה את צריכהאני רוצה לוחות עץ להדפסה, עץ לבן, לא כל עץ יכול להתאים
הבנתי מה את צריכה
עץ כולם קונים אצל ספק עץ..
שימי לב לתגובות..כולם חותכים לא מספקים גלם
ופלטות חתוכות זה לא עץ ?ביקשתי הצעות מחיר לפלטות חתוכות לא שאני אקנה את העץ
בשביל מה לכתוב ?אות לי
הסוכנים מספקים פלטות גדולות של עץ
ובמכשיר לייזר חותכים אותם
כל אחד לפי הגודל והצורה שהוא מבקש
הבנת למה לייזר???
שביל מה לכתוב ?
נראה לך שאני לא יודעת מה אני כותבת ?
כשאת מזמינה משטח כרומו מספק נייר, את יכולה להזמין אותו 70*100 את כולה לבקש ממנו לחתוך לכל גודל שאת רוצה , אני צודקת ?!
תבקשי מספק הנייר שלך לחתוך את הנייר הזה לעיגול, הוא זורק אותך מכל המדרגות...עיגול עושה השטנצר לא ספק הנייר...אין לו מבלטים ואין לו מכונת שטנץ, יש לו גיליוטינה.
פותחת האשכול מבקשת "לוחות עץ בגודל 20*25" את זה עושים בלייזר?
לכל נגריית רהיטים בארץ יש לייזר ?
אם היא הייתה מבקשת צורני לא הייתי כותבת כלום
אבל למידה ישרה יש מסור שולחן -
נכון שלא כל יבואן לבידים מחזיק מסור ונותן שרותי חיתוך -
אני מכירה אחד כזה הוא מחזיק מלאי פלטות לבנות ויפות לשימוש לייזר או סובלמציה בכל עובי אפשרי - והוא נותן שרות חיתוך לפי מידה לפלטות שקונים אצלו.
זו כל התורה על רגל אחת ולא היה לי עניין לקלקל כלום לבעלי הלייזרים
שגם הם (כמעט כולם) לא מחזיקים לייזר בגודל פלטה שלמה - הם גם נעזרים בחיתוך הפלטה לשטח העבודה של המכונה שלהם.
הבנתי מה את צריכה
עץ כולם קונים אצל ספק עץ..
שימי לב לתגובות..כולם חותכים לא מספקים גלם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים