דרוש מידע הזמנת מחזיקי מפתחות/ מחזיק לטלפון מודפס

• הוסף לסימניות
מאיפה אפשר להזמין כמות גדולה ובזול...

• הוסף לסימניות
איזה סגנון?
איך בדיוק את רוצה שיראה?
77853107.jpg

כזה עגול...

• הוסף לסימניות
או אולי כזה..- מודפס אישי-
צילום מסך 2022-08-01 164815.png

• הוסף לסימניות
בינתיים מצאתי את זה עם הרבה הזמנות ו- 96% משוב חיובי

קש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נראה לי אלך באמת על הכיוון הזה
של הרצועות טלפון
יש כזה הזמנות בארץ?

ואיך בדיוק מתאמים הדפסה על הפריט הזה בעלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
מצאתי גם את האתר הזה אבל אני לא מצליחה לראות מוצרים
למשהו זה עובד?

• הוסף לסימניות
מצאתי גם את האתר הזה אבל אני לא מצליחה לראות מוצרים
למשהו זה עובד?
עובד
אכן יותר זול ממה ששמתי למעלה
%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A7%D7%99%D7%A5+%D7%AA%D7%A9%D7%A4%D7%9116-1920w.jpg

%D7%A7%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%92+%D7%97%D7%93%D7%A9+%D7%A7%D7%99%D7%A5+%D7%AA%D7%A9%D7%A4%D7%9114-1920w.jpg

(תשלחו להם מייל מסתמא יוכלו לשלוח קטלוג)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איך מדפיסים באלי אקספרס לא התנסיתי אבל בדרך כלל אחרי ההזמנה יוצרים קשר עם המוכר ומתאמים איתו
אולי הכלבויניק ידע לאמת את זה

• הוסף לסימניות
תודה רבה הסתדרתי בסוף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה