קורונה הזמנת מסכות מסין דרך ארה"ב....

• הוסף לסימניות
ק"ש

נקדים שהמוצר הוא באמזון, ואף שאמזון הפסיקו לשלוח מוצרים ישירות לארץ דרך חברות שילוח פרטיות עדיין אפשר לשלוח.

וראיתי קופון שנותן 80% הנחה לחבילת 10 מסכות לשימוש רב פעמי כעת מחיר הבסיס הוא 33.7$ והמחיר יורד בקופה ל6.6$ + 0.99$ למשלוח בתוך ארה"ב ו0.5$ מס (מחיר הבסיס משתנה לפי הביקוש)
כפי שציינתי בכותרת המשלוח אמור להגיע לארה"ב וזמן ההגעה הוא בין 10-25 יום בתוספת של עוד שבוע בערך עד שזה יגיע לארץ והמשלוח בארץ הוא עם שליח עד הבית.

61A%2BaDgb7QL._AC_SL1001_.jpg

צריך להרשם בחברת השילוח כדי לקבל כתובת אמריקאית, ואז שולחים באמזון את המוצר לכתובת האמריקאית (שזה בעצם מרכז שירות) והם שולחים לכם את המוצר עם שליח עד פתח הבית !

העלות היא לפי משקל המוצר (והחישוב הוא לפי ק"ג נפחי או פיזי הגבוה מביניהם - אגב בימים רגילים הייתי ממליץ על חביל'ס שהם הכי זולים אבל עדיין אין שם שירות עם שליח עד הבית)
אבל העלות במוצר זה לא צריכה להיות גבוהה כלל כי מדובר בסה"כ במעטפה ולא בקופסת קרטון.

יש לי ניסיון של 14 קניות באמצעות חברה זו והם אמינים במיוחד ובממוצע תוך שבוע וחצי מעת ההזמנה היו המוצרים כבר בידיים שלי
(וגם בזמן הזה המשלוחים הינם די מהירים ואני מצלם תמונה של משלוח שעשיתי שבוע שעבר ולקח שבוע בדיוק מעת ההזמנה עד שהמוצר הגיע אלי)
99999999999.png

מוצר נוסף שיכול להיות שימושי בימים אלה הוא מקרן ואצרף קופון שמקנה 15% הנחה למגוון מקרנים של חברת Philips ובמוצר זה השילוח הוא די מהיר כי הוא זמין במלאי.

• הוסף לסימניות
בUSHOPS ישנו קופון הנחה שהוא אקטואלי לעניין המקרן למעוניינים.

952_img_desktop_1582623275.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה