הזמנת עגלת תינוק מחו"ל

• פותח הנושא Big
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני מעונינת להזמין עגלת תינוק מחו"ל, אבקש את עזרת הציבור המנוסה בכך.
המליצו לי על abc design יש למישהו מידע?
וכן על האתר euroshops. מישהו הזמין משם? מרוצה?

אשמח לקבל חו"ד מכל סוג שהוא. תודה.

• הוסף לסימניות
תקשיבי, במקרה את הדגם הזה אני לא מכירה.
אבל עשיתי מחקר שלם על עגלות לפני איזה 5 חודשים..
זה תלוי בכמה דברים:
-כמה כסף את רוצה להוציא
-לאיזה מטרה העגלה - ז"א לטייל איתה בשכונה או לעלות ולרדת איתה עם קיפולים וכו' באוטובוסים.
בכל מקרה, אם את כבר מזמינה מחו"ל, אני הייתי ממליצה ומאד על עגלה בשם Uppa Babby.
יש בה פול מעלות, היא מגיעה עם אמבטיה. חיסרון שאני רואה בה, שהיא קצת כבדה. (יש כאלה שזה יתרון בשבילם - שהתינוק לא יפיל את העגלה.. ;))

• הוסף לסימניות
לא הייתי חושבת על הרעיון אם לא שהבנתי שההפרש משמעותי מאד.
אם עגלה עולה פה בסביבות ה-4 שם אפשר להשיג ב-1800.

אני מוכנה להשקיע בסביבות ה-2500 ואפילו יותר אם זה יהיה משהו מצדיק.
אין לי צורך בה לנסיעות מיוחדות, הלוך חזור למטפלת וכו', לא מעבר לזה. אם תוכלי להמליץ לי על משהו מתאים, אשמח מאד, חשוב לי שהעגלה תהיה קלה בגדר הרגיל, לא צריכה קלה במיוחד. תודה :)

• הוסף לסימניות
רק תקחי בחשבון שזה רלוונטי רק אם יש לך אישה לשלוח איתה. אני מכירה הרבה ששלחו להם עגלה והיא עברה בשלום במכס, אבל אני מכירה אחת שתפסו אותה והיא שלמה פי 3 על העגלה שזה הוציא לי את החשק לקנות שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;543880:
רק תקחי בחשבון שזה רלוונטי רק אם יש לך אישה לשלוח איתה. אני מכירה הרבה ששלחו להם עגלה והיא עברה בשלום במכס, אבל אני מכירה אחת שתפסו אותה והיא שלמה פי 3 על העגלה שזה הוציא לי את החשק לקנות שם.

המשלוח לא מהווה בעיה בשבילי

• הוסף לסימניות
אם כך, הייתי ממליצה לך על העגלה הנ"ל

• הוסף לסימניות
יש לך מושג באיזה אתר היא נמצאת?

• הוסף לסימניות
http://www.uppababy.com/products/product.php?id=119

זה האתר שלהם עם הדגם שאני מדברת עליו. הוא נקרא uppa baby vista.
אם יש לך מישהו שקונה לך אתזה אז כדאי ללכת לחנות לבדוק את המחיר.
אני קניתי בחנות בניו יורק וזה היה באמת יותר זול.
ובאמת, אין על העגלה הזאת. היא כל כך נוחה. מישו אמר לי "רק חסר לה מנוע והיא טסה". וזה כי הגלגלים שלה פשוט חלקים וגורמים לנסיעה קלילה מאד.

• הוסף לסימניות
סתם עיצה של אישה פשוטה:
לקנות עגלה במקום קרוב לבית כדי שאם העגלה מתקלקלת. תמיד טוב שיש לך מקום קרוב שנותן שירות.

אם את צריכה עגלה רק להליכה קצרה בשכונה. ובמחיר נמוך. מה לך ולחו"ל?
סליחה על הבורות.
אני קניתי פה בארץ עגלה 1590 ש' עגלה מעולה חזקה מסיבית מתגלגלת בכיף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פריידי;544036:
סתם עיצה של אישה פשוטה:
לקנות עגלה במקום קרוב לבית כדי שאם העגלה מתקלקלת. תמיד טוב שיש לך מקום קרוב שנותן שירות.

אם את צריכה עגלה רק להליכה קצרה בשכונה. ובמחיר נמוך. מה לך ולחו"ל?
סליחה על הבורות.
אני קניתי פה בארץ עגלה 1590 ש' עגלה מעולה חזקה מסיבית מתלגלת בכיף.
ועוד עיצה של אישה פשוטה: כבר קנינו כמה עגלות בשוק המקומי, (מחברות טובות ובמחיר הגון) תוך קבלת שרות תיקונים שעלה בסוף ביחד עם מחיר העגלה, כמו מחיר של עגלה איכותית הרבה יותר מחו"ל. החלטנו לאחרונה ללכת על עגלה תוצרת חוץ
ולייבא באופן אישי. ("ביבי ג'וגר"-יש איתה נסיון טוב וארוך במשפחה המורחבת)
כשהדולר היום נמוך -זה משתלם במיוחד. (מחירה 210$ )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;544048:
ועוד עיצה של אישה פשוטה: כבר קנינו כמה עגלות בשוק המקומי, (מחברות טובות ובמחיר הגון) תוך קבלת שרות תיקונים שעלה בסוף ביחד עם מחיר העגלה, כמו מחיר של עגלה איכותית הרבה יותר מחו"ל. החלטנו לאחרונה ללכת על עגלה תוצרת חוץ
ולייבא באופן אישי. ("ביבי ג'וגר"-יש איתה נסיון טוב וארוך במשפחה המורחבת)
כשהדולר היום נמוך -זה משתלם במיוחד. (מחירה 210$ )

גם לי יש בייבי ג'וגר, אבל סתם ככה באמריקה היא נחשבת עגלה מאד פשוטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;544049:
גם לי יש בייבי ג'וגר, אבל סתם ככה באמריקה היא נחשבת עגלה מאד פשוטה.
מה זה משנה מה היא נחשבת, משנה שהיא מתאימה לצרכים שלנו:מתגלגלת היטב, קיפול מדהים בגאוניותו ובפשטותו (ביד אחת ולגודל קטן) והעיקר:נוחה מאוד לילד.

• הוסף לסימניות
לי יש את פרגו
עגלה מעולה שעלתה לי 3000
מרוצה מאוד, חלקה ונוחה
מגיעה עם סלקל אמבטיה וטיולון מאוד דומה למוצי.

• הוסף לסימניות
לדעתי את עדיין לא כתבת מה הדרישות שיש לך מהעגלה!
העגלה שכתבת בהתחלה היא גדולה, קצת כבדה ולדעתי היא לא מציאה.
יש לך רכב?
את גבוה נמוכה? חשוב לך קיפול נוח?

וגם להביא את זה מחו"ל אפילו שכתבת שזה לא בעיה תבדקי שוב.. כי אני שמעתי שזה יכול להיות בהחלט בעיה.

כתבו כאן על הבייבי ג'וגר לדעתי זו עגלה מקסימה. ה מחיר שלה בבייבי סטאר הוא כמו המחיר בחו"ל... (שווה בדיקה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה