נכתב ע"י ON;543880:רק תקחי בחשבון שזה רלוונטי רק אם יש לך אישה לשלוח איתה. אני מכירה הרבה ששלחו להם עגלה והיא עברה בשלום במכס, אבל אני מכירה אחת שתפסו אותה והיא שלמה פי 3 על העגלה שזה הוציא לי את החשק לקנות שם.
ועוד עיצה של אישה פשוטה: כבר קנינו כמה עגלות בשוק המקומי, (מחברות טובות ובמחיר הגון) תוך קבלת שרות תיקונים שעלה בסוף ביחד עם מחיר העגלה, כמו מחיר של עגלה איכותית הרבה יותר מחו"ל. החלטנו לאחרונה ללכת על עגלה תוצרת חוץנכתב ע"י פריידי;544036:סתם עיצה של אישה פשוטה:
לקנות עגלה במקום קרוב לבית כדי שאם העגלה מתקלקלת. תמיד טוב שיש לך מקום קרוב שנותן שירות.
אם את צריכה עגלה רק להליכה קצרה בשכונה. ובמחיר נמוך. מה לך ולחו"ל?
סליחה על הבורות.
אני קניתי פה בארץ עגלה 1590 ש' עגלה מעולה חזקה מסיבית מתלגלת בכיף.
נכתב ע"י נוי;544048:ועוד עיצה של אישה פשוטה: כבר קנינו כמה עגלות בשוק המקומי, (מחברות טובות ובמחיר הגון) תוך קבלת שרות תיקונים שעלה בסוף ביחד עם מחיר העגלה, כמו מחיר של עגלה איכותית הרבה יותר מחו"ל. החלטנו לאחרונה ללכת על עגלה תוצרת חוץ
ולייבא באופן אישי. ("ביבי ג'וגר"-יש איתה נסיון טוב וארוך במשפחה המורחבת)
כשהדולר היום נמוך -זה משתלם במיוחד. (מחירה 210$ )
מה זה משנה מה היא נחשבת, משנה שהיא מתאימה לצרכים שלנו:מתגלגלת היטב, קיפול מדהים בגאוניותו ובפשטותו (ביד אחת ולגודל קטן) והעיקר:נוחה מאוד לילד.נכתב ע"י ON;544049:גם לי יש בייבי ג'וגר, אבל סתם ככה באמריקה היא נחשבת עגלה מאד פשוטה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים