הזמנת פורמייקה מהנגריה

• הוסף לסימניות
בנות, אני יוצאת עכשיו לנגריה להזמין משטח פורמייקה לבן לצילומים. יש משהו שכדאי לי לדעת? טיפים?
חשבתי להזמין בגודל 2.40/2.40

• הוסף לסימניות
מכיוון של מעצבת פנים. ומנסיון עם לקוחות:

תבחרי את הפורמיקה שהיא יותר מוארת.
יש הרבה צבעי לבן. ולא כולם נראים מספיק טוב. חלקם נוטים לאפור וחלקם לשמנת או לבן מלוכלך.

• הוסף לסימניות
חשוב מאד,מאד,מאד -
לא לתת לנגר לשכנע אותך לקחת רק שכבת דיקט של הפורמייקה עצמה...
להזמין פורמייקה על עץ.
קצת כבד - אבל רק הדיקט עצמו יישבר לך עוד לפני שתגיעי איתו הביתה...

קחי עובי שיהיה לך סביר ולא שישבר בקלות.

• הוסף לסימניות
יש להשיג פורמייקה בכזה גודל???
אני מכיר 2.4/1.2 סטנדרט, 3/1.2 ארוך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה ממש עזרתם לי... הספקתי ללכת, להזמין, לחזור, ולבטל... וכל זה תוך קריאה של ההודעות שלכם... (הנגריה ממש קרובה לבית... למי שתוהה...:)
המידה היתה רק של 2.40 / 1.20, פורמייקה מודבקת על עץ סנדוויץ 8 מ"מ.
בסופו של דבר ביטלתי עכשיו בגלל שזה קטן מידי, המטרה שלי לא רק שיהיה ברק אלא כדי שהרקע הנייר לא יתלכלך וייקרע. במחשבה שנייה אני חושבת להזמין פרספקט שקוף, שיתאים לכל הרקעים. אז לא יהיה מבריק, גם ככה אני פחות מתחברת לזה...
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
ושוב תודה על התגובות המהירות. אם בכל זאת אזמין את הפורמייקה אשים לב לדברים הנ"ל.

• הוסף לסימניות
מצד הגודל אם זה על קרש יש אפשרות לחבר על 2 קרשים ע"י דבק
אך נראה לי יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דירה מושלמת;2249871:
מכיוון של מעצבת פנים. ומנסיון עם לקוחות:

תבחרי את הפורמיקה שהיא יותר מוארת.
יש הרבה צבעי לבן. ולא כולם נראים מספיק טוב. חלקם נוטים לאפור וחלקם לשמנת או לבן מלוכלך.

תודה שהסבת את תשומת ליבי לזה... הפורמייקה הראשונה שהנגר בא להציע לי היה לבן שמנת.... ואז קבלתי את ההודעה שלך...

• הוסף לסימניות
עלה לי רעיון לקנות פיויסי לבן. כמו ששמים פיויסי עם דוגמת פרקט וכו... אמנם לא יהיה משטח מבריק אבל פיויסי אפשר לנקות. אני ממש מתוסכלת, הרקע הלבן שלי די חדש וכבר מלוכלך וקרוע.

• הוסף לסימניות
למה אתן לא קונות פרספקס שקוף? כך שאפשר לגוון עם הצבע שמתחת..?

• הוסף לסימניות
לי יש פלטה שקופה מחומר שנקרא פוליקרבונט. עושה השתקפות יפה מאוד.
יש גם בעובי דק שמתגלגל כמו ויניל, לא מתקמט ושומר על הרקע.
זה זול מפרספקס ופחות שביר

• הוסף לסימניות
אם את צריכה פרספקט שקוף
אני קניתי פרספקט שקוף גמיש
גודל 140*200 mm עלה לי 100 ש"ח - יש גם יותר גדול לי זה הי מתאים הגודל הזה.
היתרון בזה הוא שזה מתגלגל בתום השימוש, זה לא נשבר, וההשתקפות מצוינת
אם תרצי אני יכולה לשלוח לך תמונה.
קניתי את זה בירושלים בשכונת בית ישראל ברח' העמלים

בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה