הזמנת תאורה מעלי אקספרס?

• הוסף לסימניות
הזמנתי כעת די הרבה תאורה בעלי אקספרס.
דברים כאלו שלא שבירים, כמו מנורות לילה לקיר, תאורת מסדרון, תאורה למטבח וכו'
השאלה איך אני מוודאת שהמוצרים שלהם תקינים מבחינת חשמל?
אני לא רוצה חלילה לקחת סיכון.
כדאי לקחת חשמלאי?
ואם כן יש לך המלצה לחשמלאי זול, לפי שעה?
(לא לפי גוף, כי יש הרבה גופי תאורה)

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אין אפשרות לייבא מוצרי חשמל שלא עומדים בתקן הבטיחות הישראלי

• הוסף לסימניות
הזמנתי בעבר 2 כאלו- ממש יפה, אבל זה אהיל די אטום כך שזה לא נותן הרבה אור ואי אפשר לשים נורת לד חזקה כי אין בתוך הפרח מספיק מקום ל40-50W LED, רק לגדלים הרגילים
מצורפת תמונה באמצע השיפוצים עם ניסיון לאור צהוב ולבןצפה בקובץ המצורף 473579
https://www.aliexpress.com/item/Lil...120.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4drX87Nk

והזמנתי לפני כשנתיים (יו, אני מסתכלת בתאריך, שנתיים פחות שבוע...)
את הנברשת המדהימה הזו, בצבע כסף, הגודל הכי גדול, ראיתי כמוה בקלברה תאורה ב4500 שח
היא עלתה לי 370 דולר
פדקס עד הבית, לא שילמתי שום מכס
הקריסטלים מגיעים שורה שורה ומרכיבים אותם לגוף התאורה, זה כיף בפני עצמו
עובדת נפלא, קונים לזה נורות לד E14 הברגה דקה
אנחנו פיצלנו שביום חול ידלק רק הלמטה- משהו כמו 11 נורות, ובשבת ידלק גם הלמעלה- עוד 4 נורותצפה בקובץ המצורף 473580 צפה בקובץ המצורף 473583
צפה בקובץ המצורף 473582
https://www.aliexpress.com/item/Gol...193.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dyezliL

שווה לראות את התמונות המצורפות!!!

קישור לנברשת הראשונה בזיפי.

קישור לנברשת השנייה בזיפי.

• הוסף לסימניות
מה אני היחידה בישראל שמזמינה תאורה מעלי אקספרס?
:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה