נכתב ע"י שתיקה בתרי;1359820:אני הייתי מאד מרוצה.
הממרחים היו מגוונים מאד: טונה/סלט ביצים/חומוס/גבינה ולעיתים רחוקות ריבה/שוקולד.
מה שהכי אהבתי זה שהילד השובב שלי למד הרגלי אכילה מהם... דבר שהיה לי מאד קשה להקנות לו.
שווה (כמעט) בכל מחיר!
מבטיחה שהוא לא ימות מרעב...נכתב ע"י מילה בסלע;1359824:מי אמר שהוא אכן יאכל, הבן שלי? כל הילדים אוכלים טונה? אני מסופקת...!
גם נכון.נכתב ע"י מגה;1359837:נראה לי שכדאי לך לברר מה מתכננים לתת להם לאכול
כי לכל מקום יש התפריט שלו, כך שלא בטוח שאם במקום אחר האוכל מגוון כך גם יהיה אצלכם וכן להפך.
נכתב ע"י free;1359828:סתם - תבררי אם במעון זה לחם עם שוקולד, אצלינו הדגישו שזה ממרח חרובים.
אני לא הייתי מסכימה שהילד שלי יקבל כל יום שוקולד, גם ככה יש לנו עודפי מרץ...
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1359848:מבחינת התשלום - הרבה פעמים זה לא משמש להזנה בלבד (ואל תדאגי, הכסף לא הולך לכיס של הגננת אלא לצרכי הגן. התקציב שלהן מאד דל וזה נותן להן עוד קצת (ממש קצת) מרחב מחיה)
אגב, השנה התשלום יותר יקר בגלל שנת השמיטה.
לענין האוכל - זה כבר תלוי בגננת - נכון יותר - בסיעת. יש כאלה חרוצות וחמות שיכינו כל יום מטעמים - חביתה, סלט ביצים, סלט טונה ועוד, ויש אחרות שימרחו כל יום חומוס או גבינה (שיהיה בחירה).
אצלינו בגנים יש פעם בשבוע שוקולד (ביום שישי) ופעם בשבוע - בנוסף על החומוס/גבינה יש גם קטשופ או ריבה.
אם הבטיחו תוספת פירות וירקות זה בכלל מצוין.
התועלות:
א. מוריד מהלחץ של הבוקר - מה לשים לך בסנדויץ? ואפילו אם זה רק ילד אחד מתוך ארבעה שכן צריך להכין להם.
ב. הילדים לומדים לאכול הרבה דבריםן שבבית הם לא אוכלים - כולם אוכלים ויש אוירה....
ג. אין תחרות בין הילדים - לך יש לחם פשוט, לי יש טוסט, פיצה, מלוואח....
כך שלעניות דעתי זה שווה את המחיר.
חני
נכתב ע"י pr;1359944:ובקשר לסעיף הראשון - זה גם קצת.. לא יודעת. אם צריך כסף לצרכים מסוימים אז אפשר לבקש אותו ישירות מההורים בצורה כלשהי,
לומר זה בשביל הזנה ולהשתמש בעודף לדברים אחרים - זה סוג של לא ישר, בעיני.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1359956:נכון. אצלנו באמת אומרים באספת הורים שזה משמש לעוד דברים.
חני
נכתב ע"י סתם;1359775:אצלינו במעון נראה לי כל יום אחרי שקמים לחם עם שוקולד
אצלי הדבר הזה לא נכנס לבית
אולי ממרח חרובים פעם בשבוע מיד פעם
נכתב ע"י ari;1360685:מאוד הייתי רוצה שיהיה בגן הזנה כי בן ה3 לא אוכל ירקות, ואמרו לי שכדאי שיהיה לו כל יום מול העניים ירקות ואולי אז יטעם עוד אי פעם. אני לא שולחת איתו ירק כי נראה לי שזה בל תשחית- הוא בטוח יחזיר הביתה... אולי כן לצרף?? מה אתן אומרות יש עצה??
נכתב ע"י מימי זו;1360831:אין שום ירק שהוא אוהב?
או פרי?
עגבניות שרי, לא הולך?
מלפפונים קטנטנים במגש, שמוכרים בקירור? אצלנו זה להיט.
קופסונת או כוס חד פעמית עטופה בניילון נצמד עם פירות או ירקות חתוכים?
שיפוד פירות?
מה שמדרבן אצלי זה גם לעודד חלוקה עם חברות. "אני שמה לך הרבה ענבים כדי שיהיה מספיק לשרי וללי כשאת משחקת איתן בבוקר."
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //