דרוש מידע הזנת ברקוד לקפואים במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
משהו יכול להסביר לי מה בדיוק צריך להזין כדי שהם יקלוט את המשקל הנכון של הקפואים
כשאני מזינה ברקוד כתוב לי
"אירעה שגיאה עדכון המשקל לא עבד "

תודה מראש

• הוסף לסימניות

תודה מראש
תפנה לאחד הסוכנים.
נראה שעשית בסדר.

• הוסף לסימניות

תודה מראש
אחרי שיחה עם שירות לקוחות (בגלל אותה בעיה) התברר שאין אפשרות של עדכון משקלים באתר.
אפשר רק במייל או בטלפון.
(אם כן יש דרך לעדכן, אשמח לשמוע).

• הוסף לסימניות
אחרי שיחה עם שירות לקוחות (בגלל אותה בעיה) התברר שאין אפשרות של עדכון משקלים באתר.
אפשר רק במייל או בטלפון.
(אם כן יש דרך לעדכן, אשמח לשמוע).
משהו חדש?
תמיד מעדכנים באתר.

• הוסף לסימניות
לפעמים זה עובד ולפעמים לא, מניסיון,
יש להם כנראה איזה באג במערכת
(השבוע אחד עודכן מיידית והשני נתן שגיאה)
כשלא מצליחים אפשר לשלוח מייל לשירות לקוחות והם מעדכנים את המשקל,
זה המייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
קבוע!, מצלם את המדבקה שעל הקרטון ושולח במייל. לא מסתבך עם הקלדה חסרת טעם של כל כך הרבה ספרות ומקבל בסוף הודעת שגיאה. למחרת, בד"כ, מקבל תשובה שעודכן במערכת.

• הוסף לסימניות
אפשר להזין באתר החדש את המשקלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אם גם אתם כותבים זיכויים במשנת יוסף בקלסר של המכירה?
כפי הנוהל שאין מקבלים במייל רק בקלסר.

שימו לב, שלצערי לאחר תקופה שהרגשתי שמשהו לא מסתדר לי בין מה שכתבתי לבין הזיכויים שקיבלתי.
התעצלתי לצערי לעשות עם זה משהו.
לאחר שראיתי שהיה חודש וחצי ללא זיכויים כלל, כשבמפורש זכרתי שהיו זיכויים רק לא זכרתי מה, החלטתי להתחיל לכתוב במקביל אצלי מה זוכה.

הקפדתי לכתוב בבית כל שבוע את הזיכויים ולעקוב.
ומתברר שבממוצע 1 מתוך 2 שבועות לא נקלט כלל אצלם במערכת ולא מתקבל זיכוי.

כלומר גם לאחר חודש עדין לא התקבל זיכוי.
פניה אליהם אגב לא עוזרת, וזה בכלל מה שעצבן אותי, רק פניה למנהל התחנה שיפנה אליהם.
והם לא מתנצלים כלל על כך שבמקרה גיליתי שכ"כ הרבה כסף לא חזר אלי.
גם לא מענין אותם מה קרה באותו חודש וחצי שאין לי מידע לגביו אבל בטוח לי שהיו בו זיכויים ולא הוחזר כלום.

בקצרה,
אם יש לכם זיכוי כלשהו במשנת יוסף,
תכתבו אצלכם באישי : פרשת כי תצא: זיכוי:....
ותעקבו אחרי שבועיים לראות שהתקבל.
יתכן שתגלו כמוני הפתעות לא נעימות.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה