הזעקה-סיכום החודש החולף

• הוסף לסימניות
אדיר!
אהבתי במיוחד
מה שמיוחד פה לדעתי, זה הפרצופים המתוקים, שלמרות הפחד והחרדה שמתבטאים בעיניים, שומרים עדיין על תוים יחודיים ומתוקים!

• הוסף לסימניות
מתוק ומבטא!
הערה שולית - הרגל השמאלית נראית ימנית:)

• הוסף לסימניות
נחמד ..
אבל אילולי ההסבר לא מספיק מרגישים את ההזעקה ...
או להוסיף כיתוב (אוווו משהו כזה)
או את הרמקול שרואים מהחלון עם פסי תנועה עליו

לא יודע

משהו

חוצמזה הראש של הילד נראה לי ממש קטן ביחס לשאר הגוף ..
זה הרגליים של אבא שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;908470:
נחמד ..

לנו לא צריך להסביר...
מיד הרגשנו את זה...

• הוסף לסימניות
חמוד מאד, אבל - "אזעקה" ולא הזעקה (נשמע כמו זעקה מיודעת.)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
היטבת לבטא את ההתרחשות...:cool:

• הוסף לסימניות
מצחיק שאת מעלה את הסיטואציה הזאת, תמיד שאלתי את עצמי איך תראה סצינה מלחיצה/מפחידה עם הדמויות והצבעים שלך, שהם כל כך שמחים ועליזים..
במקרה הזה ספציפית מבחינת ההבעה ממש הצלחת, מה שכן אולי הייתי ממליץ לך, זה לעשות צביעה מלחיצה יותר, שתעביר את המסר של "סכנה"בעוצמה יותר, מספיק אפילו אם תכנסי דרך פושוטופ ותעבירי טיפה את הצבעים לכחול כהה, ותעשי את הצבעים כהים יותר... כל מקרה זה מה שאני חושב :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;908470:
נחמד ..
או להוסיף כיתוב (אוווו משהו כזה)
או את הרמקול שרואים מהחלון עם פסי תנועה עליו

לא יודע

משהו
ילדי הקטנים והיותר קטנים נהנו להראות לי ביום שישי,"תראי הוא רץ באזעקה..."
ובת הארבע החלה לחקור למה הוא היה צריך לרוץ עם התינוקת,היכן ההורים(היא נלחצה לגבי עצמה,כי גם היא התמודדה פעם לבד,אבל לפחות בלי תינוקת שבאחריותה)
או שאולי יש להם הרבה תינוקים ,ואחד הוא עוזר להריץ למקלט?

לדרומיים לא היה צריך הסבר ,לאחר הצצה של שבריר שניה,גם לקטנים שעדיין לא יודעים לקרוא את המילה "מקלט".
החויה מוכרת כ"כ .
טוב שעשית צבעים רגועים,למה צריך להלחיץ אותם יותר ממה שהם לחוצים ממילא???
בבנין הורי,חיברו כל ילדי הבנין פיזמון ,שירה +תנועות בשעת האזעקה,זה משחרר מתח,וכך פחות עסוקים עם כיפת הברזל והנפילה המרעידה.
בשורות טובות!

• הוסף לסימניות
כשראיתי את זה בעיתון כאב לי על הפעוט היתום שאחיו רץ עמו למקלט באין הורים.
תמונה מביעה מאוד!

• הוסף לסימניות
זה נראה לפי הציור שחוית את החוויה העצובה בעצמך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;909005:
כשראיתי את זה בעיתון כאב לי על הפעוט היתום שאחיו רץ עמו למקלט באין הורים.
תמונה מביעה מאוד!
למה יתום?
זה בדיוק נראה מה שקורה כשיש לקחת את הילד בן השנתיים וחצי
ואת התאומים בני החצי שנה
והילדה בת החמש ישנה
מי עוזר? הבן הגדול!
זו מציאות חיים והיטבת לציירה!

• הוסף לסימניות
זה קורה כשבעיתון לא מציירים נשים ובנות, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה