כללי הזרמת טורים של הרבס

• הוסף לסימניות
סליחה שלא חזרתי עליך. היה לי שבוע מאד אמוס... :(

אני אשתדל היום לכתוב הדרכה בסיסית ובעז"ה אני אצרף קישור.

• הוסף לסימניות
קצת הדרכה היה בפידיאף
אבל יש לי כמה שאלות איך זה פועל
ומה עושים במקרים שונים
ואיך הוא עובד אם עושים שינוים בעימוד

• הוסף לסימניות
הפידיאף היא מיושן. הגירסה החדשה צריך ספר הדרכה חדש לגמרי... :(

מה בדיוק הבעיה. אולי עדיף שאני אכתוב תשובה כאן שכולם יכולים ללמוד...

• הוסף לסימניות
כשמשנים את העימוד והוא מוסיף שורה למסגרת טקסט אחד
מה קורה לכל הטקסטים שבאים אחריו

אם אדע בדיוק איך הוא פועל ומה כל האפשרויות שלו
אסדר לכם פידיאף חדש
אבל אולי יש לכם הסברים אפילו באנגלית (ננסה להבין)

• הוסף לסימניות
הצורת העבודה הנכונה היא מהתחלה של הספר עד הסוף.

הצורה שאני עובד היא ככה:
1) אני מזרים הספר כולו
2) אני עובר עמוד עמוד לבדוק איך הטקסט יצא. אם יש מה לתקן, אני מתקן, ואם יש צורך להזרים מחדש, אני מזרים העמוד הנוכחי. אני יצרתי לאצמי קיצור דרך להזרים העמוד הנוכחי, ודבר הזה לא לוקח יותר משניה.
3) במידה שעשיתי שינוי גדול שישנה כל הספר אחריו באופן דרסטי, אני מזרים הטקסט מעמוד הנוכחי והלאה, אבל בדרך כלל אני עובר עמוד עמוד, ומתקן ומזרים מחדש העמוד הנוכחי.

• הוסף לסימניות
הנה קישור להדרכה בעברית. העברית נכון לעכשיו הוא גרוע ביותר, בגלל שכתבתי רובו בלי שום הגהה, אבל בעז"ה נשפר את זה, ואני מקווה שיעזור... ;)
http://in-tools.com/hebrew/tutorials/column-flow

• הוסף לסימניות
תודה
ומה קורה בשונוים בעימוד

האם יש אפשרות שיכניס אנטר מעביר טור, כדי לסמן היכן שנכנס טקסט עודף?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי הבעיה/התוצאה הרצויה.

• הוסף לסימניות
לאחר ההזרמה
מה קורה עם עושים שינויים בעימוד. לדוגמא מוסיפים עוד שורה

• הוסף לסימניות
בוחרים "הזרמה" שוב.
אפשר להזרים רק מהעמוד הנוכחי והלאה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה