- הוסף לסימניות
אם אני מכינה תיבות טקסט בדפי המאסטר, איך אני דואגת להזרמת הטקסט אוטמטית בלי שאצטרך לעשות זאת בכל עמוד באופן ידני? יש דרך לעשות זאת אוטומטית?
נכתב ע"י deby;544256:לפעמים צריך כמה תיבות טקסט קטנות בעמוד עם שרשור ביניהם...
נכתב ע"י שלמה;544263:יש בCS4 אפשרות של הזרמה אוטומטית.
נכתב ע"י אריאל וו;544337:אם את מתכוונת סתם להזרים טקסט, אז כמו שכתבתי לעיל.
נכתב ע"י גינגית;544441:וכמובן, שיש בעיה נוספת.
אני רוצה שרשור אוטומטי של כל האי זוגיים,
ובשרשור אוטומטי נפרד לכל הזוגיים,
כי האי זוגיים זה באנגלית ברצף,
והזוגיים זה בעברית ברצף.
יש למישהו פתרון לזה, או שאני צריכה לשרשר עמוד עמוד?
נכתב ע"י מאי נפקא מינא;544719:אפשר ע"י תכסיס נחמד..
1. להכנס למסטר
א. בעמוד הימני ליצור תיבת טקסט בגודל הרצוי,
בעמוד השמאלי- ליצור תיבת טקסט פצפונת (שלא נכנס בה טקסט) (אפשר גם מחוץ לעמוד)
ואז לשרשר את התיבות.
ב. ועכשיו עושים זאת גם בעמוד השני:
יוצרים תיבה גדולה- בגודל הרצוי,
וכן יוצרים תיבה פצפונת בעמוד הראשון, ומשרשרים את התיבה השניה לראשונה.
2. יוצאים מהמסטר.
מייבאים את הטקסטים (לא לשכוח תוך לחיצה עם שיפט)
ונהנים..
נכתב ע"י שלמה;545008:תכסיס כזה נראה פיתרון למי שלמד אינדזיין בכוחות עצמו.
נכתב ע"י שלמה;545008:אם במסטר התיבות משורשרות, אז השרשור יהיה בין ימין לשמאל
באם אין שרשור בין תיבת ימין לשמאל, אזי הדפים ימוקמו רק בדף ששם קיים המסטר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים