דרוש מידע החבילה שלי הלכה לטייל בארץ ישראל

• הוסף לסימניות
ציטה משום מה החליטו שירושלים מאד קרובה לגני תקווה.
ועכשיו אני תקועה עם חבילה בשווי של מעל 200 ש"ח שאין לי גישה אליה.
יש דרך כלשהו להעביר את החבילה לנקודת איסוף אחרת?

• הוסף לסימניות
הבעיה הגדולה היא שאי אפשר לתקשר עם צ'יטה,
תמיד יגיב לך הבוט המטופש שלהם...

קרה לי מקרה עם דואר ישראל והם דאגו שהחבילה תגיע לעיר מגורי.

• הוסף לסימניות
כן.
תשלחי מייל לפניות ציבור-
publicinquiries:Dchita-il.com
דווקא במייל הם ממש יעילים.
תצרפי מס משלוח.
העברת משלוח לוקחת בין 14-21 ימים.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תתקשר למס' הטלפון של בעל החנות בה נמצאת החבילה
תבקש שיעביר לשליח של ציטה ויבקש להחזיר עקב ניתוב שגוי
ושיישלח לנקודת חלוקה הנכונה
במקום לחכות לציטה שיענו - 3 ימים
בעל החנות מטפל בחבילות פעם בשבוע/שבועיים
ובודק מה שלא הגיעו לקחת - מחזיר לציטה
במקום זה - פנה אליו ישר והוא יחזיר לציטה למחרת
מנסיון - זה הדרך הכי טובה
זה עובד גם בדואר ישראל
קרה לי בשניהם - ובשניהם זה היה הפתרון הכי טוב
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה