- הוסף לסימניות
נכתב ע"י chagayi;417068:אחלה לוגו.
מה הרעיון מאחורי המילה חרמש![]()
נכתב ע"י trew;417182:ממש לא
העולם החרדי לא ברמה נחותה של ספרים
ראיתי קראתי אצלנו המצב הרבה יותר טוב מבחוץ
נכתב ע"י גינגית;417158:אברומי, אתה מבוזבז כגרפיקאי, אתה צריך להיות סופר. אולי סוף סוף המגזר החרדי יזכה לספרים ברמה. אבל בעצם, גם גרפיקאים ברמה לא מזיק, אז אולי תעשה את שניהם?
נכתב ע"י R.Design;417258:לגבי הרעיון והשנינות - - - פצצה! פעם אומן, תמיד אומן.
נכתב ע"י ngraphic;417283:מקסים!
(אבל סליחה על השאלה: האם הלוגו מסמל איזושהיא צורה או סתם איזה משהו אבסטרקטי??)
נכתב ע"י איש קטן;417356:אני מקווה שאתה ממקם את האנדרטה קרוב לביתי, יש לי הרבה פרחים, אופס, עבודות קרש, להניח לידו....
וגם את זה אמרתי...נכתב ע"י גינגית;417158:אברומי, אתה צריך להיות סופר.
ואיזה כיף לעצבן---נכתב ע"י R.Design;417258:פעם אומן, תמיד אומן.
ואתה מקרה אבוווווווווד-----נכתב ע"י אברומי נויבירט;417354:ואני כבר כמעט התחרטתי על פתיחת הנושא, מחוסר פופולריות.![]()
וכאן הוא משקר----נכתב ע"י אברומי נויבירט;417372:אני זוכר רק דברים שהרשימו אותי
נכתב ע"י ותמיד לבחור;417392:וכאן הוא משקר----![]()
גם זה שקר---נכתב ע"י איש קטן;417431:נו, האומנים משקרים. (סקר)...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים