- הוסף לסימניות
מדדנו כמה חבילות מכמה חברות
וכל חבילה משקל אחר היה אפי' 933 ג'
כולל האריזה...
יכול להיות?
כולל האריזה...
יכול להיות?
רק אני קונה את הפחות?אני שוקל לעשות לעיתים קרובות בד"כ זה טיפה יותר מקילו
אולי אלו שתי חברות שונות?רק אני קונה את הפחות?
בדקנו ב2 חברות..זו חברה מסוימת או באופן כללי??
כי אני אף פעם לא מודדת במתכונים עם כמויות גדולות (נגיד לחמניות, במתכון כתוב קילו- אני פשוט שופכת חבילה)..
כנראה בעיה במשקל שלכםבדקנו ב2 חברות..
לא הייתי רצה לשםכנראה בעיה במשקל שלכם
איך מאמתים משקל?כנראה בעיה במשקל שלכם
לבדוק על משקל נוסףאיך מאמתים משקל?
לא נכוןלפי החוק כל חברת אוכל יכולה להוציא לשוק כמות של עד 20% פחות ממשקל המוצר שכתוב באריזה
לפי זה על ק"ג קמח יכול להיות רק 800 גר'?לפי החוק כל חברת אוכל יכולה להוציא לשוק כמות של עד 20% פחות ממשקל המוצר שכתוב באריזה
קשקוש מוחלטלפי החוק כל חברת אוכל יכולה להוציא לשוק כמות של עד 20% פחות ממשקל המוצר שכתוב באריזה
תבדקו רק על משקל של מכולת, הרבה מאוד מהמשקלים הדיגיטלים הביתיים מזייפיםכנראה בעיה במשקל שלכם
משקלים של מכולת זה בהרבה יותר לא מדוייקתבדקו רק על משקל של מכולת, הרבה מאוד מהמשקלים הדיגיטלים הביתיים מזייפים
אני מקווה שיש לך משקל מטבח מעל 80 שח לפחותמדדנו כמה חבילות מכמה חברות
כולל האריזה...
יכול להיות?
יש לי דיגיטלי שעה לי 50 ש"ח בערך...אני מקווה שיש לך משקל מטבח מעל 80 שח לפחות
ולא הפלסטיק של משנת יוסף שיצריך אותך שאלת חכם לגבי ברכות לבטלה (שעולה 13 שח)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים