החבר׳ה הזמינו ליום נישואים 20 להורים

• הוסף לסימניות
IMG_6034.jpeg
IMG_6040.jpeg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה על בד שנקרא כותנה מצרית
לרוב אני רוקמת על דמוי פשתן
ואז אני סוגרת מאחור עם בד לבד
המסגרת זה מסגרת לרקמה (חישוק)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
חמוד הרעיון של שילוב טבעת נישואין בפפיון למטה

אגב הכיתוב (בעיקר התאריך) בכוונה לא ממורכז, או לא בצד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד!
חמוד הרעיון של שילוב טבעת נישואין בפפיון למטה

אגב הכיתוב (בעיקר התאריך) בכוונה לא ממורכז, או לא בצד?
כן
יש ענין בעבודת יד שלא יהיה מדויק כמו מכונה
אני יודעת שיש עין שקשה לה לסבול זאת (בעלי , דייקן מושבע)
אבל אני אוהבת חוסר סימטריה , באמת!!
מרוב שהכל היום מכונות ומדויק מדי
יש לי שולחן בבית שהיא עבודת יד והנגר אמר שיבוא להמשיך ל"הקצע" אותו ואני אוהבתץ את זה ככה גס ולא מדויק
היו כאלה בהלם
שיהיו
לי זה עושה טוב
אנושיות כזו מבעד למוצר
(אני יעלה פה תמונה שלו)

• הוסף לסימניות
מיוחד מאוד
אומנות מדהימה
הפרחים מהממים
אני עובדת ברקמה ממוחשבת אז זה מדהים ומלהיב אותי האומנות המיוחדת ביד
זה הרבה יותר אותנטי ומקורי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואי איזה מיוחד , והשולחן שלך משקף הרבה מהאומנות שלך
הלוואי ומשהו יזמין לנו כזו ריקמה ...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה