שאלה החדר כביסה נראה לכם הגיוני?

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
האם גודל כזה של חדר כביסה, זה ריאלי?
1747262859765.png

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?..
יש פה מישהו שרוצה לעזור?
אני רוצה לעזור ,בשמחה.
ההגדרה "חדר" קצת יומרנית על החלל הזה . אבל כן, זה בהחלט אפשרי והגיוני.
בשביל להוציא כביסה מהמגירות מימין להכניס למכונת כביסה, להעביר למיבש שמעל המכונה, זה בסדר גמור.
כמובן שלא לצפות שם למשטח גיהוץ או קיפול כביסה;)
אין לי תמונה מליאה של השטח שמסביב אז קצת קשה להמליץ על סוג הסגירה של החדר הזה.דלתות פנימה לא יתאימו, לדעתי.

• הוסף לסימניות
הייתי עושה ארון נגרות על הקיר של 141 ובתוכו מכניסה מכונה ומייבש וכמובן מגירות לכביסה.
אין אפשרות גישה ריאלית.
אם הבנתי נכון מדובר בחלל שנוצר בקומה בעליונה בין המדרגות לבין קיר של חדר (על השטח של 2 המדרגות הראשונות שלא פורצים בתקרה)

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעזור ,בשמחה.
ההגדרה "חדר" קצת יומרנית על החלל הזה . אבל כן, זה בהחלט אפשרי והגיוני.
בשביל להוציא כביסה מהמגירות מימין להכניס למכונת כביסה, להעביר למיבש שמעל המכונה, זה בסדר גמור.
כמובן שלא לצפות שם למשטח גיהוץ או קיפול כביסה;)
אין לי תמונה מליאה של השטח שמסביב אז קצת קשה להמליץ על סוג הסגירה של החדר הזה.דלתות פנימה לא יתאימו, לדעתי.

הייתי אולי קוראת לזה נישה ולא תוחמת אותו עם קירות אולי בתוך ארון נגרות
תודה על ההתייחסות,
נכון לא חדר. אולי "ארון" או מקסימום "פינת כביסה"
זה ככה: למעלה ומשמאל יש מדרגות, ולמטה זה חדר שינה ומימין מסדרון,
נראה לכם שכדאי לגנוב קצת מהחדר, נגיד 20 מ"ס,
כדי לרווח אל הארון כביסה, אולי כדי להעמיד את המכונה והמייבש אחד ליד השני?
או שלא כדאי לצופף את החדר (הארון בעומק 55 כך שהמרחק מהארון למיטה יוצא 83),
אפשר גם להגדיל מעט ימינה על חשבון המסדרון- הוא די רחב.
אשמח מאד לעצותיכם המחכימות.
1747317522961.png

• הוסף לסימניות
מממש לא ממליצה לעשות קיר עם דלת לחלל הזה, ממש לא נח להשתחל לשם ולהתכופף ולהכניס גיגית ולנסות להוציא אותה מהחד, כשהחלל פתוח כל הפעולות האלה הגיוניות יותר (ז"א שהנישה לא תחומה בדלת)

• הוסף לסימניות
אשמח לחוות דעתכם
האם גודל כזה של חדר כביסה, זה ריאלי?
קצת קטן -- אבל אפשר להגדיל בלי בעיה --30 ס"מ להעמיק בחלל המדרגות ועוד 30 ס"מ לכיוון המסדרון
ואז פחות או יותר סביר --סקיצה מצוב

קבצים מצורפים

• 1747262859765.png
    1747262859765.png
    KB 52.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
זה אפשרי בכלל?
זה כבר יוצא מעל המדרגה השלישית..
משהו לא ברור בשרטוט נראה שהחץ מסומן לא נכון
כי אם זה מדרגה שלישית אז מאיפה עולים למדרגות ? ואיפה הקטע הגבוה ?

• הוסף לסימניות
משהו לא ברור בשרטוט נראה שהחץ מסומן לא נכון
כי אם זה מדרגה שלישית אז מאיפה עולים למדרגות ? ואיפה הקטע הגבוה ?
2 המדרגות הראשונות משורטטות מתחת למכונת כביסה. היו אמורות להיות במקווקו.

• הוסף לסימניות
2 המדרגות הראשונות משורטטות מתחת למכונת כביסה. היו אמורות להיות במקווקו.
ככה גם אני חשבתי בהתחלה ---אז למה כותב @עצי היער מדרגה 3 ? --- זו מדרגה 14 -- והכל טוב
ולמה יש חץ עולה במדרגות בכיוון השני ? -- משהו לא מסתדר !! ??

• הוסף לסימניות
ככה גם אני חשבתי בהתחלה ---אז למה כותב @עצי היער מדרגה 3 ? --- זו מדרגה 14 -- והכל טוב
ולמה יש חץ עולה במדרגות בכיוון השני ? -- משהו לא מסתדר !! ??
מדובר בחלל שנוצר בקומה העליונה בין המדרגות לבין קיר של חדר (על השטח של 2 המדרגות הראשונות שלא פורצים בתקרה).
הצעתם להגדיל מעל מדרגה 3 והשאלה היתה אם זה אפשרי.
נזכרת שעשיתי פעם משהו כזה, שהמכונות עמדו על משטח מוגבה במדרגה השלישית(כדי שלא יהיה בעיה עם מזקף ראש במדרגות)

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה על כל התגובות
ומה לגבי הגדלה על חשבון החדר?
האם זה כדאי?
אם כן עד כמה?
אמנם לא רואים תמונה מליאה של כל החדר. על פניו נראה שלא כדאי להקטין את החדר.
אם אפשר להזיז את דלת החדר קצת שמאלה זה יכול לעזור לפתיחה החוצה של הסגירה של פינת הכביסה ע"י דלת מתקפלת

• הוסף לסימניות
מדובר בחלל שנוצר בקומה העליונה בין המדרגות לבין קיר של חדר (על השטח של 2 המדרגות הראשונות שלא פורצים בתקרה).
הבנתי -- חשבתי בטעות שמדובר בקומה התחתונה --ומה שהצעתי אכן לא כלכך מסתדר -- אולי יעלה תוכנית של כל הקומה ואולי ימצא איזה פיתרון יצירתי במקום אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה