חוף נשים ריקסליחה על הבורות, אבל מה רואים כאן?
זה רק מיום שני השבועמוזר!
הייתי בשבוע שעבר, והיה במקביל.
תודה על העידכוןהודעה משמחת
הצלחתי בעזרת ה׳ ובסיוע משרד הפנים.
שיכנס מציל נוסף לחוף הנפרד ומרגע זה הכניסה לגברים ונשים בהפרדה מלאה.
כמו״כ בימים הקרובים החוף יכנס לעבודת סיום ההצללה והצניעות.
בברכה
יוסי אוקנין
קובימי זה רון?
זה הוא והמצלמה...אפשר לשבץ את רון כמציל?
נראה לי מתאים לו.
קבלתי עכשיו:
הודעה משמחת
הצלחתי בעזרת ה׳ ובסיוע משרד הפנים.
שיכנס מציל נוסף לחוף הנפרד ומרגע זה הכניסה לגברים ונשים בהפרדה מלאה.
כמו״כ בימים הקרובים החוף יכנס לעבודת סיום ההצללה והצניעות.
בברכה
ב"ה אני נושם!!!!
יוסי אוקנין
יש לציין שעדיין זה לא על 'טהרת הקודש'.....
כניסה של הגברים ונשים צמודות [ויותר מאוחר אפי' הגברים יוצאי דרך היציאה של הנשים]למה?
אף אחד לא אמר שזה בלי מחיצה - לפחות בהתחלה....דוקא הייתי שם ומהתרשמות שלי הכל נראה היה מעולה
הכניסה הראשית צד אחד גברים צד שני נשים
בחוף למטה ממש לא ראו את הגברים זה היה רחוק ועם מחיצה
אף אחד לא אמר שזה בלי מחיצה - לפחות בהתחלה....
מה שכן, לאחד ששומר על עצמו לא הייתי ממליץ ללכת לשם,
הכניסות ממש צמודות [!!], וד''ל....
בסדר.....בכניסה כולם הולכים בדיוק כמו שהולכים ברחוב (שהוא ממש על הכניסה) בלבוש מלא מלא
בסדר.....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים