החופש הגדול של ... שבועות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1281229:
אחרי שאפיתי לתלמידותי 21 עוגות גבינה אישיות + גליליות שוקולד עם הטבעת שם פרטי- מגיע לי 'גשר' אחד צר מאוד... :)

ראשית, כל הכבוד על ההשקעה, אין חולק על כך שמגיע לך המון הערכה!
שנית, האמהות כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=167213
היו ודאי שמחות להכין את כל הנ"ל ולקבל גשר צר מאד.
מה לעשות, עובדות ההוראה מוכרחות להבין שהעולם השתנה, ואם פעם הן היו המסכנות שיצאו לעבודה הקשה בעוד חברותיהן ממלאות את ביתן בניחוחות ומעבירות ימיהן בבטלה, אז היום לאמהות האחרות אין אפילו דקת פנאי לשמוע את כל הקיטורים ולהבין את גודל העוולה שבקיום לימודים ביום שני ערב-ערב חג. די, עייפנו.

• הוסף לסימניות
פרפר,אין כמוך!
תמיד ידעתי :)

• הוסף לסימניות
יש עוד נושא מקומם בעניין הגנים הפרטיים.
החופשות חופפות לגני הרשת באדיקות ובהקפדה, עם ובלי קשר לימים של השלמה והחזרה, אבל שעות הפתיחה והסגירה של הגן לגמרי לא.
אין מצב לשים ילד דקה לפני 8 ואם הגעת אחרי 1:10 לקחת, את נתקלת במבט כועס ומקפיד שמוציא אותך פיסטוק.
לא הוגן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1281229:
אחרי שאפיתי לתלמידותי 21 עוגות גבינה אישיות + גליליות שוקולד עם הטבעת שם פרטי- מגיע לי 'גשר' אחד צר מאוד... :)

המון תודה
רק במחילה 2 הערות:
1. גשר של 2 ימי חופשה הוא לא כל כך 'צר', נשים במקצועות אחרים מתות על זה (רק לאחרונה סיפרה לי חמותי שעל יום חופשה עקב שמחה משפחתית היא תשלם בחופש שלה שאורכו עשרה ימים!!!!!!!!!!!)
2. אמהות רבות אם לא כולן מוותרות בשמחה על העוגות וההטבעות ומעדיפות סדרי לימודים תקינים.

• הוסף לסימניות
הגננת של בני בגן פרטי כתבה במחברת קשר לפני שבת: ימי החופש של חג השבועות- שלישי, רביעי וחמישי. כנראה מישהו דאג לעדכן אותה שהיא פראיירית גדולה, כי היום קידם את פניי שלט גדול על דלת ביתה: ימי החופש- שלישי, רביעי, חמישי ושישי!!! :(

ותאמינו, זה פחות העול של להשאיר את הילד וללכת לעבודה, כי יש לי היכן להשאיר אותו, אבל חופש כזה ארוך מוציא אותם מדעתם מרוב שעמום... אני יותר מרחמת על הבן שלי מאשר עלי... :confused:

• הוסף לסימניות
ויש גם מטפלות כאלו:
המטפלת של בני אמרה שאם זה תוקע אותי, אני יכולה לשלוח אותו גם בחמישי (למרות שזה נחשב ליום חופש) התחלתי לומר לה על תוספת תשלום והיא סרבה אפילו לשמוע!
בזכותה בעלי ילמד ביום הזה ברוגע ובנחת, אני אוכל לעבוד ולפרנס. מקוה שהיא תקבל את שכרה גם בזה וגם בבא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;1281392:
ואותי מעניין איך עשית את ההטבעה של השמות

קיסם טבול בשוקולד...

העוגה לא כ"כ הצליחה, אבל הגימיק עם השמות גרר תגובות נלהבות... הן פשוט שמחו שזכרתי אותן בפרטי... הרגשתי כמו אחרי הקמפיין של קוקה קולה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עדנה;1281654:
המון תודה
רק במחילה 2 הערות:
1. גשר של 2 ימי חופשה הוא לא כל כך 'צר', נשים במקצועות אחרים מתות על זה (רק לאחרונה סיפרה לי חמותי שעל יום חופשה עקב שמחה משפחתית היא תשלם בחופש שלה שאורכו עשרה ימים!!!!!!!!!!!)
2. אמהות רבות אם לא כולן מוותרות בשמחה על העוגות וההטבעות ומעדיפות סדרי לימודים תקינים.

1. 'צר' הוא מושג יחסי...

2. נו, בטח, ברור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרפר;1281413:
ראשית, כל הכבוד על ההשקעה, אין חולק על כך שמגיע לך המון הערכה!
שנית, האמהות כאן http://www.prog.co.il/showthread.php?t=167213
היו ודאי שמחות להכין את כל הנ"ל ולקבל גשר צר מאד.
מה לעשות, עובדות ההוראה מוכרחות להבין שהעולם השתנה, ואם פעם הן היו המסכנות שיצאו לעבודה הקשה בעוד חברותיהן ממלאות את ביתן בניחוחות ומעבירות ימיהן בבטלה, אז היום לאמהות האחרות אין אפילו דקת פנאי לשמוע את כל הקיטורים ולהבין את גודל העוולה שבקיום לימודים ביום שני ערב-ערב חג. די, עייפנו.

הי, אין חולק על כך שאמהות עובדות מתמודדות עם אתגרים רבים שלמורות אין. וההערכה שמגיעה להן היא באמת מעל ומעבר.

טוב, אבל אין חולק על כך שמורות מתמודדות עם אתגרים שלאחרות אין. נו, כבר היה על זה אשכול פעם :)

• הוסף לסימניות
טוב, אבל אין חולק על כך שמורות מתמודדות עם אתגרים שלאחרות אין
גם לקופאיות יש אתגרים שלאחרות אין.
SO WHAT???

• הוסף לסימניות
תגובתי לאלו שהזדעזעו שהבעל ישאר עם הילד ביום חמישי בבית כי אשתו יצאה לפרנס,

לפי שזכור לי בדורות עברו צדיקים ופחות היו אחראיים על עול פרנסת הבית בשילוב עם לימוד התורה, ויצאו גדולי עולם גם בתקופות אלו, ומי היה עם הילדים-תמיד תמיד-האמא, כי זה תפקיד האם בעולם!!

היום כשזה נשתנה והאמהות הצדיקות נטלו את עול הפרנסה+עול הבית+עול גידול הילדים והאבות נשארו רק עם עול התורה, יוצא לפעמים, כמה ימים בודדים בשנה שהאבא צריך להשאר עם הילד,כי במוסד הלימודים שלו יש חופש, או כי הוא חלילה חולה,

זו המציאות-אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;1282255:
1. 'צר' הוא מושג יחסי...

החופש הגדול חודשיים בקייץ
חופשת חגים מורחבת (השלמות...)
חופשת חנוכה מורחבת עם גשרים מלפנים ומאחור (השלמות...)
פורים קטן עם גשר (השלמה...)
פורים גדול וענק עם גשרים (...)
פסח מורחב (...)
יום השואה
יום הזכרון
יום העצמאות
בחירות לממשלה
בחירות לעירייה
שבועות מורחב עם גשרים (השלמה... כבר אמרנו?)
וסליחה עם שכחתי משהו
והכל מלווה בהתבכיינויות אין סופיות של 'גשר צר מאוד' יחסי כמובן....

• הוסף לסימניות
אההמ...
זהו.
שוב יורדים על המורות והגננות.
הן אשמות בהכל!
החל בציונים וכלה בימי החופשה.
אנו דורשים פיטורין!!!
לפטר את כל המורות ולהכניס במקומן את כל עובדות המחשבים לסוגיהן, האדריכליות, החשבות שכר, רואות החשבון ומי לא. (סליחה שלא זכרתי את כל העבודות האחרות...)
הן יודעות איך לעבוד.
המורות רק חוגגות. כל היום בחופש.
לא מכינות שעורים, לא מדברות בטלפון עם ההורים, לא מגיעות למפגשים ולאסיפות בערבים, בממוצע אחד לחודש, לא מגלות אכפתיות והתחשבות, רק חושבות על עצמן ועל החופש שתמיד מגיע להן.

האמת,
נמאס כבר לשמוע את זה כל פעם שמשרד החינוך כופה על הציבור כולו דברים כאלה ואחרים.
ויותר מזה,
אולי תספיקו לקנא בחופשים של המורות???
קצת בגרות. לא יותר.
אז יש להן עוד יום חופש, מה קרה????????
את גם עובדת כמוהן במשך השנה? (15 שעות ביממה - טלפונים, מבחנים, תעודות, שעורים, ועוד...)
המורות מקבלות שכר לא גבוה, כידוע.
רוצה חופשים כמוהן? בבקשה. אבל את מקבלת את כל החבילה. אוקי?

תפסיקו כבר. די! עזבו את המורות (בנוסף שזה בכלל לא קשור אליהן...)
תהנו בעבודה שלכם ותפסיקו לקטר ולהסתכל מה קורה במקומות עבודה אחרים.

תקנו אותי אם טעיתי.

תודה וחג שמח לכולם.

שכחתי עוד משהו:
יש לי שכנות "חוצניקיות" שעובדות מהבית בשביל חברה בחו"ל ולהן אין חופש בכלל, גם לא בחגים.
הן צריכות לעבוד ביום שלישי 7 שעות!!! וגם ביום רביעי, אז הן נשארות ערות כל הלילה כדי להשלים את המכסה...
והן לא מתלוננות!!! ולא מעקמות את האף על החופשים שהשכנות הישראליות שלהן קבלו...

אז יש גם עבודות כאלה. ויש גם עובדות כאלה! והן כבר ככה כמה שנים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1282477:
אההמ...
זהו.
שוב יורדים על המורות והגננות.
הן אשמות בהכל!
החל בציונים וכלה בימי החופשה.
אנו דורשים פיטורין!!!
לפטר את כל המורות ולהכניס במקומן את כל עובדות המחשבים לסוגיהן, האדריכליות, החשבות שכר, רואות החשבון ומי לא. (סליחה שלא זכרתי את כל העבודות האחרות...)
הן יודעות איך לעבוד.
המורות רק חוגגות. כל היום בחופש.
לא מכינות שעורים, לא מדברות בטלפון עם ההורים, לא מגיעות למפגשים ולאסיפות בערבים, בממוצע אחד לחודש, לא מגלות אכפתיות והתחשבות, רק חושבות על עצמן ועל החופש שתמיד מגיע להן.

האמת,
נמאס כבר לשמוע את זה כל פעם שמשרד החינוך כופה על הציבור כולו דברים כאלה ואחרים.
ויותר מזה,
אולי תספיקו לקנא בחופשים של המורות???
קצת בגרות. לא יותר.
אז יש להן עוד יום חופש, מה קרה????????
את גם עובדת כמוהן במשך השנה? (15 שעות ביממה - טלפונים, מבחנים, תעודות, שעורים, ועוד...)
המורות מקבלות שכר לא גבוה, כידוע.
רוצה חופשים כמוהן? בבקשה. אבל את מקבלת את כל החבילה. אוקי?

תקנו אותי אם טעיתי.

תודה וחג שמח לכולם.
אני חושבת שהמרמור הוא לא בגלל שהמורות חופשות, כמו בגלל שהן דואגות לחפוש ולהתבכיין על גבי הפורום בו זמנית.
דפדפי לעיל באשכולות נוספים ותיווכחי.

• הוסף לסימניות
לא קראתי את כל כל כל ההודעות, אבל רוב רובן של ההודעות הוא באותו הסגנון.
שימי לב מה כתוב בהודעה הראשונה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמחם;1282477:

אנו בהחלט נהנות יום יום בעבודה ב"ה, ומעוניינות להמשיך ליהנות בעבודה בלי הפרעות של הבנות המתוקות שמשתוקקות לשמוע עכשיו סיפור מרתק מהגננת היקרה שיצאה לחופשה לא מובנת ומבקשות מאמא למלאות את מקומה...
ולכל מי שעדיין לא הבין לא מקטרים כאן על הגננות והמורות שאני בכל אופן לא מקנאה בעבודתן, הקיטור המשתחרר הוא על המצב ההזוי הזה של חופשים משונים בכל עת מצוא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה