דרוש מידע החוץ בדקדוק

• הוסף לסימניות
בקורונה הביאו אותנו לעשות
ועכשיו זה ממש לא ככה
חומר פתוח למה?
מה הקשר?
יש מרחב מוגן יעשו בחינות זו דעתי
אם בקורונה שהבעיה הייתה להתקהל עשו אז עכשיו?
נשמע לי מוזר
אבל אולי
אשמח בשבילכן

• הוסף לסימניות
מאיפה הידיעות שלך?
הודיעו מהתיכון שהתקבל מהמרב"ד.
שוב, זה עדיין נתון לשינוי, תלוי במצב בימים הבאים. אם המצב ישאר כך- אלו התאריכים.
לא אמרו שזה שבוע אחרי בדיוק באותו יום שהקבע?
אולי הודיעו את זה על רק על הבגרויות?

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו הודעה
ממורה שקיבלה מייל ממרכז הבחינות
שכל החוצים נדחים בעוד שבוע.
לדוג' החוץ בתו"י יהיה ביום שלישי ה תמוז

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו הודעה
ממורה שקיבלה מייל ממרכז הבחינות
שכל החוצים נדחים בעוד שבוע.
לדוג' החוץ בתו"י יהיה ביום שלישי ה תמוז
ולנו ההנהלה הודיעה שהחוץ בתוי יהיה ביום רביעי הבא, איך זה??

• הוסף לסימניות
גם לנו.
אבל עכשיו קיבלו עדכון חדש.
מאמינה שבהמשך יעדכנו אתכם על השינוי.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם מותר לשים פה כאלה דברים אם אסור תגידדדו אני אמחוק

פליז תחתמו,

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעבור חוץ בדקדוק והודיעו לנו על כך שהוא יהיה ביום חמישי שבוע הבא.

• הוסף לסימניות
אני אמורה לעבור חוץ בדקדוק והודיעו לנו על כך שהוא יהיה ביום חמישי שבוע הבא.
נכון הכל נדחה בעוד שבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה