- הוסף לסימניות
כן אבל הם יכולים להעלות עד 10 אחוז בעקרון לכל תלמידה מעצם היותה תלמידה נכון לפעמים משחקים עם זה ו"תורמים"את האחוזים האלו לבנות החלשות עדיין בדר"כ הציונים די משקפיםאבל מורים יכולים לרחם, להעלות נק', לשחק קצת עם הציון
כן אבל הם יכולים להעלות עד 10 אחוז בעקרון לכל תלמידה מעצם היותה תלמידה נכון לפעמים משחקים עם זה ו"תורמים"את האחוזים האלו לבנות החלשות עדיין בדר"כ הציונים די משקפיםאבל מורים יכולים לרחם, להעלות נק', לשחק קצת עם הציון
כן אבל הם יכולים להעלות עד 10 אחוז בעקרון לכל תלמידה מעצם היותה תלמידה נכון לפעמים משחקים עם זה ו"תורמים"את האחוזים האלו לבנות החלשות עדיין בדר"כ הציונים די משקפים
אם יש פער מידי גדול בין ציוני המגן לציוני החוץ ליותר מידי בנות באותו בית ספר, יכולים לפסול את ציוני המגן.אני קצת סוטה מהנושא אבל אף פעם לא הבנתי את זה..
מה זה אומר יכולים להעלות עד 10 אחוז?
מה יקרה אם הם יעלו יותר?
וגם, איך כל זה קשור לבנות החלשות?
הרי אין אחוזים מוגבלים שאותם צריכים לחלק, לא כך?
אוקי,אם יש פער מידי גדול בין ציוני המגן לציוני החוץ ליותר מידי בנות באותו בית ספר, יכולים לפסול את ציוני המגן.
למעשה גם אני אף פעם לא הבנתי עד הסוף. אבל אני אנסה להסביר לפי מה שכן הבנתיאני קצת סוטה מהנושא אבל אף פעם לא הבנתי את זה..
מה זה אומר יכולים להעלות עד 10 אחוז?
מה יקרה אם הם יעלו יותר?
וגם, איך כל זה קשור לבנות החלשות?
הרי אין אחוזים מוגבלים שאותם צריכים לחלק, לא כך?
הפער הוא מינימום 20%-25% ורק אם זה להרבה בנות יחסית למקומות אחריםאם יש פער מידי גדול בין ציוני המגן לציוני החוץ ליותר מידי בנות באותו בית ספר, יכולים לפסול את ציוני המגן.
של 10% אצל כמה בנות. (לא יודעת כמה בנות)אוקי,
הבעיה היא רק כשזה להרבה בנות?
אני הבנתי שכשיש פער של 17 אחוז פוסלים.
זה לא נכון?
לנו אמרו (בגרויות) שפוסלים על פער של 30%אוקי,
הבעיה היא רק כשזה להרבה בנות?
אני הבנתי שכשיש פער של 17 אחוז פוסלים.
זה לא נכון?
חלק מציון המגן הוא תלמידאות (משהו כמו עשר אחוז) ולכן אם מישהי לא תגיע בכלל זה ייפגע בה גם אם היא תהיה גאון שמוציא 100, אני לא שמעתי שלוקחים מציון של בת אחת לבת אחרת, אצלנו המורות אמרו שהם יכולות להעלות מקסימום חמש נק', לפעמים הם מעלות יותר.למעשה גם אני אף פעם לא הבנתי עד הסוף. אבל אני אנסה להסביר לפי מה שכן הבנתי
ישנו ממוצע ציונים שנתי של כלל התלמידות, אבל הבנות יכולות פשוט לצאת מכל השיעורים אחד אחר השני, (או לא להיגע לימודים בכלל) ושבוע לפני המבחן לקחת מורה פרטית להשלים הכל ולקבל במבחן 80 או90. (לא דיברתי על הגאונות שבכל מקרה יקבלו 100) אבל המורה יכולה לקחת את הממוצע של בת שנכחה ב80% מהשיעורים ולהוסיף לא עד 10% ע"פ שיקול דעתה אבל עם יש למורה בכיתה בת שקיבלה 98 היא תחלק את האחזים שלה בין הבנות שקבלו צינים נמוכים מדי
הפער הוא מינימום 20%-25% ורק אם זה להרבה בנות יחסית למקומות אחרים
כן.רק לי נשמע תמיד שאף אחד לא יודע באמת איך זה מתנהל?
המורה יכולה להוריד לבת מהציון מגן בגלל שהיא לא נכחה בשיעור?
באיזה קטע?
חוץ מזה, ככה יכול להיווצר פער הפוך..
נשמע לי מוזר כי החלטת משרד החינוך בנושא הבגרויות תתקבל רק ביום רביעימקווה שזה נכון ולא שמועה.
אבל,חברה הודיעה לי שהחוצים בוטלו
בסמינר בבית שמש זה נאמר בצורה רישמית.
שוב, מקווה שזה באמת נכון ולא שמועה שרצה...
לא לוקחת אחריות!!!!!!!!
לצערי הרב כן מורה אחת הזכורה ממש לא לטוב הודיע לחברה שלי שהיא מורידה לה את ציון המגן כי היא לא נכחה מספיק בשיעוריםהמורה יכולה להוריד לבת מהציון מגן בגלל שהיא לא נכחה בשיעור?
עקרונית יש הגיון מאוד גדול בזה שתלמידה שלא מתפקדת כתלמידה מורידים לה ציון בצורה משמעותית, וכן להפך.לצערי הרב כן מורה אחת הזכורה ממש לא לטוב הודיע לחברה שלי שהיא מורידה לה את ציון המגן כי היא לא נכחה מספיק בשיעורים
מורה בהחלט יכולה להוריד בגלל נוכחות.רק לי נשמע תמיד שאף אחד לא יודע באמת איך זה מתנהל?
המורה יכולה להוריד לבת מהציון מגן בגלל שהיא לא נכחה בשיעור?
באיזה קטע?
אז מאד הגיוני שיהיה פער בין הציונים.מורה בהחלט יכולה להוריד בגלל נוכחות.
באיזה קטע?
זו הוראה של משרד החינוך.... חוזר מנכ"ל. את יכולה לבדוק את זה.
זה נקרא תלמידאות - נוכחות, יחס למטלות, קשב בשיעורים...
זה יכול להוריד הרבה וגם להעלות,
למשל - תלמידה חלשה שמתפקדת מעולה מבחינת הקשבה ונוכחות -
תקבל העלאה משמעותית בציון שנתי שמכונה ציון מגן.
מה נחשב אצלך פער רציניאני פעם אחת היה לי פער מאוד רציני בבגרות בציון שהמורה הגישה אותי ולא קרה כלום
לא בטוחה שיש להם מידע לפי כיתותאני חושבת שזה לכל הכיתה לא לבנות בודדות
יש לך עדכון לגבי זה?מקווה שזה נכון ולא שמועה.
אבל,חברה הודיעה לי שהחוצים בוטלו
בסמינר בבית שמש זה נאמר בצורה רישמית.
שוב, מקווה שזה באמת נכון ולא שמועה שרצה...
לא לוקחת אחריות!!!!!!!!
מה נחשב אצלך פער רציני
פער של יותר מ20% זה עילה לפסילת המבחן
לא מחייב
וניתן להגיש ערעור
לא בטוחה שיש להם מידע לפי כיתות
יש מצב אפילו שמורה אחת מגישה ציונים של כל השכבה
לא יודעת בדיוק איך זה עובד
אבל לנו לשם הדוגמא היו 10 הקבצות באנגלית
לא חושבת שקיבלו ציוני הגשה מ10 מורות באותו מוסד
לדעתי יש מורה אחת שהיא מרכזת המקצוע והיא זו שמעבירה ציוני הגשה
אגב מוסד שיש לו מידי הרבה פערים לא יקבל ממוצע
כלומר בת שמגישים אותה ב100 והיא מקבלת 90 בדר"כ הציון הסופי שלה הוא 95
מוסד שיש לא פחות אמינות במשרד החינוך יהיה יותר משקל לציון בבגרות/חוץ
כלומר בת שהוגשה בציון 100 קיבלה בפועל 90
יכול להיות שהציון הסופי שלה הוא 94 כי למוסד בו היא לומדת החלוקה היא 60% לבחינה החיצונית 40% לציון הגשה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //