החורף אצלי..

• הוסף לסימניות
השלג התחיל לרדת, ומשום מה הדבר הראשון שעשיתי היה להדליק נר ולצלם את התמונה הזו...

לא מושלג אבל חורפי ומרגיש את מה שרציתי לצלם.

צפה בקובץ המצורף 221467

קבצים מצורפים

• IMG_3398.png
    KB 284.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נאה :)

• הוסף לסימניות
מקורי ומענין
כמו כל התמונות שלך...

• הוסף לסימניות
לפחות תכווני על שם של צדיק להצלחה...

אפשר להיות חצופה ולבקש מידע על תנאי צילום
....

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקונטרס שבין הקור העז שבחוץ לנר הקטן והמחמם את הלב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1487275:
לפחות תכווני על שם של צדיק להצלחה...

אפשר להיות חצופה ולבקש מידע על תנאי צילום
....

בהחלט:)

F2.8
1/160
ISO 200

בתוך החדר החשכתי (פיזית, כיביתי אורות)

• הוסף לסימניות
ציפיתי שהחורף אצלך יראה כמו כוס שוקו חם עם עוגיות לוטוס מתוקות ליד חלון מלא אדים...
התמונה יפה אבל בעיני היא מבטאת את הצד הדיכאוני של המזג אויר הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1487346:
ציפיתי שהחורף אצלך יראה כמו כוס שוקו חם עם עוגיות לוטוס מתוקות ליד חלון מלא אדים...
התמונה יפה אבל בעיני היא מבטאת את הצד הדיכאוני של המזג אויר הזה.
גם לי זה עשה תחושה דיכאון!!!!
אבל התמונה ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את התחושה המלנכולית שבתמונה.
מבחינתי צילום הוא ביטוי רגשות, (לא שאני כרגע במצב רוח מלנכולי, בכל אופן יש שם נר:)
אבל אם הרגשתי צורך לצלם את זה מבחינתי זו התמונה.
ואם באמת מסקרן אתכן/ם יותר בבלוג שלי יש את המילים שבאו בעקבות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה