החורף אצל ילדים

• הוסף לסימניות
עוד לא התחיל החורף והילדים כבר מקוררים בלעה"ר.. ויש וירוסים בלי סוף. (למרות שקבלנו כל המשפחה חיסוני שפעת)
אשמח לשמוע מבעלי נסיון מה אפשר לתת לילדים, תינוקות בני שנה ליתר דיוק. ע"מ לחזק את המערכת החיסונית לקראת החורף הבא עלינו לטובה!!

• הוסף לסימניות
ככה זה בחורף, ותינוקות יותר מועדים לחטוף את כל הווירוסים למיניהם.

שני הילדים שלי - בני חמש ושלוש חטפו הצטננות רצינית...

לצורך השתדלות, אולי אפשר לחזק עם ויטמין C (יש סירופ של מולטי-ויטמין) או דובוני ויטמינים לילדים.
ובעיקר- תפילה לחורף בריא וחמים!

• הוסף לסימניות
אני בדיוק בשיאו של מרטון הנזלות מגיל שש ומטה.שכנה בעלת נסיון בתחום הרפואי אמרה לי שמשום מה את הפלא הכי גדול מסתירים מאיתנו היות וכל החברות יפשטו את הרגל אם נדע אז:לסחוט כל בוקר לימון ולתת כפית ,כמובן להתחיל עם קצת סוכר שיסכימו בכלל להכניס לפה.ממחר בבוקר מתחילה בעזרת ה'.וכמובן תפילה וזכותה של אמא רחל תעמוד לנו שנעבור חורף בריא ושמח.אמן

• הוסף לסימניות
הלימון חייב להיות חתוך טרי?
אם כך לא בטוח מי יפשוט את הרגל קודם! :)

• הוסף לסימניות
לפני הכל 2 דברים שממש עוזרים לגוף להתמודד עם שינויי הטמפרטורות -
להוריד לגמרי חלבי מכל סוג (כולל שמנת, יוגורט וחמאה)
לתת ויטמין C כל יום

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן חודשיים גם כן מקורר
הנשימות שלו חסומות(בעיקר בלילה),
אני לא יודעת איך להשכיב אותו כי הוא נחנק מליחה,משתעל,
ועל הבטן הוא חסום והאף משמיע קולות...
בקיצור...מה אפשר לעשות???

• הוסף לסימניות
מכשיר אדים קרים כל לילה ומי מלח לאף לפני השינה.

בימים האלו כדאי להשכיב את הילדים עם פיגמות חמות, ולבדוק שהחדר לא קר.

הבן שלי היה קם כל בוקר ב6 פותח חלון ומתיישב לראות מה שלום הגוזלים שנולדו לו מתחת לחלון...
ושאר הילדים היו בנתיים קופאים במיטותיהם.. עד שעליתי על זה והבנתי למה כולם קמים קפואים מקור
ומנוזלים.

• הוסף לסימניות
לתינוקות וילדים מצוננים מאד מאד מומלץ לחתוך בחדר בצל טרי לקוביות קטנות ובצלחת נפרדת מים רותחים עם כמה טיפות שמן אקליפטוס ולהשאיר למשך הלילה [ומיד בבוקר לזרוק את הבצל כי הוא ספוג חיידקים]
שמן אקליפטוס אסור מידי הרבה...

• הוסף לסימניות
לתינוק בן חודשיים מאד עוזר:
פרוסות בצל על צלחת ליד המיטה למשך הלילה,
וכן טיפות אקליפטוס שקונים בחנויות טבע. ריח מאד חזק אבל עוזר.
טיפות אף של אוטרוין -קונים בבית מרקחת- עוזר לשעה בערך.

ואם הוא אוכל תחליפי חלב לעבור מיד לצמחי.

• הוסף לסימניות
[FONT=AlexandraH,Bold][FONT=AlexandraH,Bold]
רוצה להתחיל את החורף ברגל ימין???
ניתן להשיג
ויטמין C
מיוחד בסוגו ובספיגתו
- מחזק מערכת חיסון.
- מייבש נזלת תקופתית וכרונית.
לפרטים ולרכישה ניתן לפנות באישי.

רוצה להתחיל את
[/FONT]
[/FONT]

קבצים מצורפים

• c פרסום לויטמין.pdf
    KB 174.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
ועוד דבר
חיסון טבעי לילדים: כל יום כוס תה עם דבש [במקום סוכר]

• הוסף לסימניות
הבן שלי, רגיש במיוחד.
מה שאני עושה מכינה את תרופת הסבתא דבש עם בצל ונותנת לו במהלך היום בערך 3-4 פעמיים 2-3 כפיות, בנוסף כל יום 2-4 כפיות 'חיזוקית' של הדס (כשהוא לא מצונן בוקר וערב כפית לשמור על המצב האוטימלי).
שינה ע"ג כרית מוגבהת עוזרת מאד, אם המצב קריטי אני גם עושה אניהלציה של מי מלח בלבד לפני השינה.
לגבי הנזלות, טפטוף של מי מלח סטרילים לתוך האף (לי יש גם תכשיר הומפאטי שמאד עוזר לגודש).
אה, וכמובן לבדוק שהחדר מספיק חם.
שרק נהיה בריאים.

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי
אין כמו לימון בעולם
אני סוחטת להם כמעט מידי יום
הם רבים כל יום מי יקבל יותר ( כשהם היו קטנים ממש עשיתי להם משחקים עם מזרק)
וחוץ מזה אני מקפידה מאוד על שתייה מרובה גם בחורף
שכידוע החייקים יושבים בגרון
וכששותים הרבה אין להם היכן לשבת משום שהמקום רטוב
וכך זה עובד בבוקר לא יוצאים לפני כוס שתיה גדולה
מזכירה להם לפני היציאה למוסדות הלימוד לשתות הרבה
וכשחוזרים כל אחד מייד שותה כוס מים לפני שפוצה פיו על מה היה וכו'
אחרי ארוחת צהריים כוס מים
לפני שהם יוצאים לאיזה מקום כוס מים
וכשחוזרים כוס מים
הם כבר רגילים אז בין לבין שותים
אבל באופן כללי שתייה מרובה פותרת (לדעתי)
90% מהמחלות החורפיות
תנסו ותראו תוצאות פלאים
בברכת חורף בריא ונעים

• הוסף לסימניות
חשוב - לפתוח חלונות (מתי שהילדים לא בבית )ולאורר את הבית כמה שיותר
אצלי אפלו שירד שלג סגרתי את הדלתות של החדרים ופתחתי את החלונות

• הוסף לסימניות
סתם המלצה שלי-
אני משכיבה את הילדים עם סוודרים , הפוכים פשוט נופלים במשך הלילה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שירה בנט;1416398:
אני בדיוק בשיאו של מרטון הנזלות מגיל שש ומטה.שכנה בעלת נסיון בתחום הרפואי אמרה לי שמשום מה את הפלא הכי גדול מסתירים מאיתנו היות וכל החברות יפשטו את הרגל אם נדע אז:לסחוט כל בוקר לימון ולתת כפית ,כמובן להתחיל עם קצת סוכר שיסכימו בכלל להכניס לפה.ממחר בבוקר מתחילה בעזרת ה'.וכמובן תפילה וזכותה של אמא רחל תעמוד לנו שנעבור חורף בריא ושמח.אמן
לימון טרי ולא מבקבוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה