החורף הגיע!

• הוסף לסימניות
החורף הגיע ובגדול....!
מה עושים כשאי אפשר לצאת החוצה וחייבים להשאר בבית ולהתחמם!
מחפשת רעיונות לתעסוקה אחר הצהריים עם הילדים המתוקים?
(הילדים בגילאים שנה עד שבע וחצי). :)
חורף בריא!!!!

• הוסף לסימניות
צביעה - ציורים מודפסים מהמחשב (אצלנו, גם האמא נהנית לצבוע איתם).
גזירה
(בעלי מספר שבתור ילדים הם פשוט ישבו שעות וגזרו בהנאה כל מה שאפשר.
תמונות ממגזינים, אלמנטים ותמונות מפרסומות וכו'. את הכל חמותי שמרה, וזה שימש אח"כ ליצירות כיד הדימיון הטובה).
יצירות
אפיית עוגיות
משחק מחבואים
הזמנת חברים
הזמנה אל חברים
בישול ארוחת ערב מיוחדת (אוי, הם משוגעים על זה!)
סיפורים
התבוננות באלבומים / בתמונות על המחשב.

אגב, אצלי, טיול חורף של חצי שעה חובה ביום! הילדים שלי משתגעים אם אינם נושמים קצת אוויר צח.
אני לא נבהלת אפילו מגשם (טוב, לא זאלעפות), עוטפת אותם טוב ויוצאים קצת לנשום.

• הוסף לסימניות
פלסטלינה, קליקס, אפיה, יצירות(בגילאים הללו הייתי עושה להם יצירה יומית. כיום זה כבר לא מתאפשר לי...)

• הוסף לסימניות
הכי כיף בחורף לפרוס שמיכות צמר על הרצפה (או אם יש לכם שטיח) בסלון. לפזר כריות ועוד מיני דמרכבלי ולהביא ספרים ועיתונים, עם מוזיקה נעימה ברקע, או לחילופין להשמיע סיפור מתח מקלטת...

• הוסף לסימניות
מכינים שיעורי בית..........
לומדים למבחנים...........
והקטנים? מציירים, מדביקים (בעיקר מדבקות - יש דפי עבודה מאד חמודים עם עיגולים ומספרים ומדביקים בצבעים מתאימים לכל מספר), גוזרים, מזמינים חברים.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1142830:
הכי כיף בחורף לפרוס שמיכות צמר על הרצפה (או אם יש לכם שטיח) בסלון. לפזר כריות ועוד מיני דמרכבלי ולהביא ספרים ועיתונים, עם מוזיקה נעימה ברקע, או לחילופין להשמיע סיפור מתח מקלטת...
לא מתאים לילדים עם מלאי אנרגיה:eek:

• הוסף לסימניות
מתאים, מתאים... כשקר כולם אוהבים להתכרבל.אני אמא ל5 פצצות אנרגיה מתקתקות, אבל מי לא אוהב סיפור?
אם גם לאמא יש אנרגיה אז קלטת התעמלות + אבזרים מאולתרים (כמו בקצב הילדים של שרה זילברברג) וככה מתחממים ומקבלים אנרגיה חיובית.

אפשר לסדר איתם ארונות, לבדוק מה כבר קטן ולהזכר ביחד בחורף של שנה שעברה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה