החורף ומה שמתלוה אליו..

• הוסף לסימניות
מה עושים עם צינון חזק
מלבד לקחת כדור??
יש איזה תרופות סבתא או משו בסגנון...
ועם ילדה קטנה שמשתעלת נורא... תוצאות החורף..

• הוסף לסימניות
אקמול צינון מאוד עזר לי, ולשיעול לילדה - הניחי בצל פתוח ע"י המיטה.

• הוסף לסימניות
מה זה משתעלת נורא.ואיפה את גרה? כי באלעד כרגע יש מקרי שעלת נוראים לגשת לרופא וכמובן טיפול רפלקסולוגיה עוזר מאוד לשיעול

• הוסף לסימניות
צינון חזק יכול להצביע גם על אלרגיה. אבל גם זה עובר...

שיעול- אני שמה מכשיר אדים קרים בלילה. אחרי 2 לילות השיעול עובר. בדוק ומנוסה.

• הוסף לסימניות
לשיעול
לערבב שמן זית עם ארק ולחמם קצת, ולמרוח על הקנה של התינוק

• הוסף לסימניות
תקצצי בצל לקוביות, ותערבבי עם דבש. תניחי במקרר לכמה שעות, ותתני להם כמה פעמים ביום.
מעולה לשיעול ולחה.

• הוסף לסימניות
תה פשתן

מדהים לשיעול לח
מבשלים כף גרעיני פשתן בכוס מים (אולי אפשר רק לחלוט במים רותחים)מסננים
ושותים, זה סופח את הליחות למערכת העיכול. בדוק ומנוסה
לילדים אני מוסיפה לבישול גם סוכר שמה במקרר ונותנת לשתות כמה פעמים ביום כמו תה בתוספת מים רותחים, מדהים איך שזה עובד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MINAM;1454674:
מדהים לשיעול לח
מבשלים כף גרעיני פשתן בכוס מים (אולי אפשר רק לחלוט במים רותחים)מסננים
ושותים, זה סופח את הליחות למערכת העיכול. בדוק ומנוסה
לילדים אני מוסיפה לבישול גם סוכר שמה במקרר ונותנת לשתות כמה פעמים ביום כמו תה בתוספת מים רותחים, מדהים איך שזה עובד!

תודה שהזכרת לי את תרופת הפלא הזו!
(שאף אחת פה לא תצטרך)
אכן, אין צורך לבשל,
רק להעמיד את זה בכוס מים רותחים למשך כחצי שעה (כף או שתיים לספל)
כשמסננים:
לערבב היטב עם כף או מזלג
מהפשתן יוצא כמו ג'לי כזה שקוף, וזה החלק שאותו צריך לשתות.
לכן לערבב כמה שיותר, כדי שהרבה ג'לי יצא.
תוך כדי סינון אני שופכת עוד מים חמים

אח"כ להכין מזה תה
(אפשר תה קמומיל, שבעצמו יש לו סגולות רפואיות בריפוי ריריות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה