נכתב ע"י N.O;1501824:
נכתב ע"י גלאט;1503252:המבקש ביקש 'עם הכיתוב השגחת הבד"ץ לא כולל פסח'
תודה רבה רבה!!!נכתב ע"י דוד|אסתי;1503308:
אני לא רוצה לשחק עם חותמת כשרות אלא לשים כמו שהואנכתב ע"י גלאט;1503325:בעצם, אם זה נראה כך אז למה לא לקחת את החותמת לפני כן ולהוסיף את הכיתוב ידנית
נכתב ע"י חנון;1503365:אני לא רוצה לשחק עם חותמת כשרות אלא לשים כמו שהוא
זה חלק מהחותמת, בחוברת ועד הכשרות הם מציינים שיש מוצרים שההשגחה היא רק לימות השנה ומציינים זאת על המוצרנכתב ע"י גלאט;1503375:צודקת, אך השאלה היא אם התוספת הזו היא חלק מהחותמת או מידע וסף שמופיע בצורה מסוימת.
כמו"כ שימי לב בחותמת הכשרות של הבד"ץ בקישוט הימני התחתון יש רווח מעט בין הקו הימני לשאר הקווים, מה שאין כן בצד השמאלי של החותמת.
בקבצים שמועלים וויקטורי אין הבדל זה, אולם בצילומים שהעלו ראי כן בתמונה הראשונה
עם התוספת הנ"ל? אשמח מאוד!נכתב ע"י grafix;1503431:יש לי בוקטורי, אוכל להעלות ביום ראשון, אם לא תשיגי עד אז תזכירי לי.
ואגב, את יכולה גם לבקש את זה במשרדי ועד הכשרות.
וודאי שזה חלק מהכשרות השאלה אם גם חלק מעיצוב החותמת.נכתב ע"י חנון;1503481:זה חלק מהחותמת, בחוברת ועד הכשרות הם מציינים שיש מוצרים שההשגחה היא רק לימות השנה ומציינים זאת על המוצר
נכתב ע"י grafix;1503431:יש לי בוקטורי, אוכל להעלות ביום ראשון, אם לא תשיגי עד אז תזכירי לי.
ואגב, את יכולה גם לבקש את זה במשרדי ועד הכשרות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טובבבבבבב, ה' אוהב אותך, קנקן חדש ועוד 4 משתמשים7 //