שיתוף החזן האומלל...

• הוסף לסימניות
באותו מידה אני יכול לומר שגם מאייר חי לו באיזה עולם דמיוני ומעופש משל עצמו
אלא מה אתה התחביב שלך בעיפרון ואני התחביב שלי מוזיקה
באותו מידה אני יכול ללחין שיר שיצחק על "המאיירים שחיים בדמיון"
מה נפגעת לך חזני היקר,
לא התכוונתי לכל זן החזנים באשר הם,
ובפרט שאני די חובב חזנות (תלוי איזו ... :) )
התכוונתי לחזן החמוד שבציור שהעלה פותח האשכול ...

• הוסף לסימניות
באותו מידה אני יכול לומר שגם מאייר חי לו באיזה עולם דמיוני ומעופש משל עצמו
אלא מה אתה התחביב שלך בעיפרון ואני התחביב שלי מוזיקה
באותו מידה אני יכול ללחין שיר שיצחק על "המאיירים שחיים בדמיון"
כשהמאייר חי בעולם משל עצמו, זה לא מפריע לאף אחד. מקסימום לאשתו. כשהחזן חי בעולם משל עצמו, זה הורס את החיים של בני משפחתו המורחבת, המתפללים בבית הכנסת שלו, ובעיקר השכנים החפים מפשע שלמגינת לבם מתגוררים בשכונתו (הלו! שתיים בלילה!).

• הוסף לסימניות
כשהמאייר חי בעולם משל עצמו, זה לא מפריע לאף אחד. מקסימום לאשתו. כשהחזן חי בעולם משל עצמו, זה הורס את החיים של בני משפחתו המורחבת, המתפללים בבית הכנסת שלו, ובעיקר השכנים החפים מפשע שלמגינת לבם מתגוררים בשכונתו (הלו! שתיים בלילה!).
דייי בואו נגזים ...
אני יודעת מה זה אבל זה לא כזה מפריע אני מאוד אוהבת לשמוע את אבא שלי מתאמן על הקריאות שלו בזמנים שיש לו חיוב
האמת זה תלוי מאוד בסוג החזנות יש כאלה שמשתדלים לא להפריע ולא סתם הם מתאמנים - זה בשביל שלא יצא להם זיופים

• הוסף לסימניות
בו נעצור פו כל אחד יכבד את השם זה מגרונו וזה במכחולו.

לא לצייר על הקיר של השכן :p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה