אמזון החזרה בישראל לרשת 'אמזון'

• הוסף לסימניות
הם נותנים כביכול להחזיר עם חברת DHL, אבל כשאני בודק איפה יש להם סניפים באיזור (בני ברק) אני מקבל 0 סניפים.
מה אני עושה?? איך אני פונה לאמזון בתלונה? מישהו כבר התנסה והסתדר??

• הוסף לסימניות
הם נותנים כביכול להחזיר עם חברת DHL, אבל כשאני בודק איפה יש להם סניפים באיזור (בני ברק) אני מקבל 0 סניפים.
מה אני עושה?? איך אני פונה לאמזון בתלונה? מישהו כבר התנסה והסתדר??
יש לוקרים שדרכם מחזירים. בוודאות יש באיזור ב.ס.ר, וגם בפתח תקווה ובתל אביב. יש פריסה ממש טובה.
מגיעים ללוקר, מקלידים את הפרטים ואת מספר שטר המטען שהדפסת מהאתר של אמזון, מכניסים ללוקר- וזהו, ההחזר בדרך. אמזון מזכים אפילו לפני שקיבלו את החבילה בפועל.
היו שרשורים קודמים על הנושא, ונראה לי שיש שם את הקישור לרשימת לוקרים, תחפש.

• הוסף לסימניות
יש לוקרים שדרכם מחזירים. בוודאות יש באיזור ב.ס.ר, וגם בפתח תקווה ובתל אביב. יש פריסה ממש טובה.
מגיעים ללוקר, מקלידים את הפרטים ואת מספר שטר המטען שהדפסת מהאתר של אמזון, מכניסים ללוקר- וזהו, ההחזר בדרך. אמזון מזכים אפילו לפני שקיבלו את החבילה בפועל.
היו שרשורים קודמים על הנושא, ונראה לי שיש שם את הקישור לרשימת לוקרים, תחפש.
האמת שעכשיו מצאתי רשימת לוקרים ברשת. אבל מענין מדוע אני לא מגיע לזה דרך האתר של אמזון??

• הוסף לסימניות
באתר של אמזון יש קישור לאתר של DHL, ושם אמורה להיות הרשימה
וזה בדיוק מה שאני אומר, שכשאני לוחץ על הקישור דרך האתר, אין תוצאות חיפוש למיקומים.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי החזרה, והגיע אלי שליח של DHL עד הבית לקחת.
דברתי עם נציג והוא עשה לי את זה.

• הוסף לסימניות
מה הכתובת המדויקת בבסר?
אני לא מוצאת בגוגל
אשמח לעזרה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה